Linkzoekertje
Image default
Vervoer en transport

Verhuisdozen en ander verpakkingsmateriaal

De juiste verhuisdozen voor elke klus
Gaat u binnenkort verhuizen? Dan komt er een hoop op u af. Misschien gaat u verhuizen met een verhuisbedrijf. Dat scheelt een hoop moeite en energie. Maar u kunt er natuurlijk voor kiezen om zelf aan de slag te gaan met uw verhuizing. In dat geval krijgt u de verhuisdozen niet van een verhuisbedrijf, maar moet u deze zelf aanschaffen. Geen nood, al uw verhuisdozen en overig verpakkingsmateriaal besteld u eenvoudig online. Bij Oomen Verhuizers kunt u namelijk alle benodigde verhuismaterialen vinden. Naast de normale verhuisdozen hebben zij nog een scala aan aanvullend materiaal.

Een klein overzicht:

  • Garderobeboxen. Ideaal voor het verhuizen van kleding. Dankzij de roede in de doos kan alle hangkleding hangend verhuisd worden.
  • Schilderijdozen. Deze dozen zijn speciaal gemaakt voor schilderijen. In een schilderijdoos passen er ongeveer drie. Ideaal voor uw kwetsbare stukken.
  • Boekendozen. Deze zijn speciaal gemaakt voor boeken en andere zware spullen. Hierdoor worden de standaard verhuisdozen niet te zwaar.
  • Noppenfolie. Ook wel bubbeltjesplastic genoemd. Erg handig voor het verpakken van kwetsbare dingen zoals vazen en beelden.

De normale verhuisdoos
Je denkt misschien dat de normale verhuisdoos overal hetzeflde is. Niets is minder waar. De normale maat verhuisdoos heb je in veel verschillende maten. Ook de kwaliteit loopt erg uiteen. Bezuinig hier niet op, want niets is vervelender dan slappe verhuisdozen die in elkaar zakken. Verder zijn de verhuisdozen verkrijgbaar in verschillende types. De goedkopere verhuisdozen moet u vaak zelf plakken met tape. Dit terwijl de betere verhuisdozen beschikken over een autolock-sluiting. Dit houdt in dat de doos in één handbeweging op te zetten is. Dit is erg makkelijk, zeker als u veel dozen moet verhiuzen. Je wilt dan niet de hele dag tape aan het plakken zijn. 

 

Begin op tijd met inpakken
Als laatste wil ik nog de tip meegeven om op tijd te beginnen. Bijna iedereen onderschat het aantal verhuisdozen en begint daarom veel te laat. Dat zorgt onnodig voor extra stress. Begin dus minimaal drie weken van tevoren met de voorbereidingen. Pak de spullen van de zolder bijvoorbeeld alvast in in verhuisdozen, die spullen heb je meestal toch niet nodig.

https://verhuisdozen.store

Gerelateerde artikelen

Boek jouw verhuizing snel online

Op zoek naar een plateauwagen?