Linkzoekertje
Image default
Woning en Tuin

Gordijnen

Gordijnen zijn de absolute sfeermakers in jouw interieur. Het is daarom belangrijk om goed na te denken over welke gordijnen je kiest voor jouw woning. Daarbij zijn er diverse punten waar je op moet letten. Denk bijvoorbeeld aan de stofsoort, de kleur en de structuur. Wij helpen je graag met de zoektocht naar de perfecte gordijnen, zodat je een plek creëert waar jij je helemaal thuis voelt.

Gordijnen kopen

Met gordijnen kleed je de ruimte aan. Het is de finishing touch van jouw woning en het geeft een ruimte meer warmte. Onze collectie bestaat uit verschillende soorten gordijen, zoals vitrages, inbetweens en overgordijnen. Denk goed na over wat je wensen zijn, want zo kun je gericht op zoek gaan naar een passende oplossing.

Wat zijn jouw wensen?

Of je nou op zoek bent naar meer sfeer in je woonkamer of verduistering van je slaapkamer, met een gordijn vind je altijd wat je zoekt. Ook zorgen gordijnen ervoor dat het geluid in de ruimte gedempt wordt. Kortom, gordijnen brengen veel sfeer en zijn functioneel. Ga je voor het perfecte resultaat? Dan kun je ervoor kiezen om de gordijnen te combineren met een andere soort raambekleding.

Onze gordijnstoffen

Onze collectie gordijnen bestaat uit veel verschillende stoffen. Elke stof heeft een eigen structuur en heeft een andere transparantie. In onze collectie vind je verschillende soorten gordijnen.

Vitrages zijn dunne en transparante gordijnstoffen. Vitrages laten veel licht door en beperken de doorkijk minimaal. Inbetweens zitten qua stofdikte transparantie tussen een vitrage en een overgordijn in. Een overgordijn is namelijk een stuk dichter van structuur. Er zijn overgordijnen die nagenoeg geen licht doorlaten, daarnaast zijn er ook overgordijnen die helemaal geen licht doorlaten, deze stoffen zijn dus 100 procent verduisterend.

Onze gordijnstoffen zijn er met verschillende structuren. We leveren gordijnstoffen met gladde tot ruwe structuren. Naast de stofstructuren hebben we veel kleuren in ons gordijnen assortiment. Zou je de structuur en de kleur van het gordijn thuis willen ervaren? Vraag dan gratis kleurstalen aan.

Voordelen gordijnen

Wil je ook gordijnen kopen? Bij ons kun je profiteren van diverse voordelen

✓Uitstekende kwaliteit

✓Veel stofsoorten en kleuren

✓Gratis kleurstalen

✓Voordelig

✓Gratis en snelle levering

Voordelig

Wij maken het mogelijk om uitstekende kwaliteit gordijnen te bestellen voor een aantrekkelijke prijs. De op maat producten worden compleet, van begin tot eind voor je op maat gemaakt. Onze kant en klare gordijnen worden direct uit voorraad geleverd. De levertijd van onze op maat gemaakte gordijnen bedraagt 15 werkdagen. Voor de standaardmaten geldt een levertijd van 3 werkdagen. Wij hanteren géén verzendkosten. Onze voordelige gordijnen heb je dus gratis en snel in huis.

Gordijnen ophangen

Onze gordijnen op maat kun je uit laten voeren voor montage op een rail of een roede. Wanneer je kiest voor montage aan een rail, dan kun je kiezen tussen diverse plooisoorten. Zo kun je kiezen voor een enkele, dubbele of een wave plooi. Kies je voor montage op een roede? Dan kun je kiezen uit verschillende inslagringen.

Onze kant en klare gordijnen worden compleet geleverd met montageinstructie, maar exclusief ophangrail- of roede. Onze kant en klare gordijnen kunnen wel gemonteerd worden aan een ophangrail- of roede. Wil je het gordijn aan een rail ophangen? Dan kun je de meegeleverde ophanghaakjes gebruiken. Kies je liever voor een roede? Geen probleem, onze kant en klare gordijnen bevatten namelijk een tunnel om de roede doorheen te schuiven.

Vragen over gordijnen?

Het is tijd om een kijkje te nemen tussen het ruime aanbod gordijnen. Heb je nog vragen of kun je wel wat advies op maat gebruiken? Neem gerust contact met ons op en wij helpen je graag bij de zoektocht naar jouw droomgordijnen.

https://www.raamdecoratie.com/