Linkzoekertje
Image default
Woningen

Op zoek naar een erwtensoep buffet?

Geeft u in de koude wintermaanden een feest of evenement? Of bent u op zoek naar een goed vullende soep om te serveren aan uw gasten? Bij een typisch winters gerecht denkt men al gauw aan een heerlijke warme kop erwtensoep. Erwtensoep is een heerlijk ouderwets gerecht dat voornamelijk in de wintermaanden wordt gegeten. Het is nogal een gedoe om tijdens uw evenement of feest zelf voor al uw gasten een erwtensoep buffet te verzorgen. Een partij waar u een heerlijk <ahref= “https://lumineux.nl/product/erwtensoepbuffet/”>erwtensoep buffet kunt bestellen is Lumineux. Benieuwd waarom wij deze partij aanbevelen? Dat vertellen wij u graag in deze blog.

Erwtensoep buffet op grootmoederswijze bereid

Bij Lumineux bereiden ze zelf in eigen keuken het erwtensoepbuffet op een ambachtelijke wijze. Ze doen dit aan de hand van een geheim recept, maar één ingrediënt willen ze wel verklappen. Er zit rookworst in de erwtensoep. Hierdoor kunt u het een heerlijk vullende maaltijdsoep noemen. Heeft een van uw gasten specifieke dieetwensen of zijn er allergieën waar rekening mee moet worden gehouden? Dit kunt u dan gerust bij deze partij aangeven. Met dit soort dingen houden zij graag rekening. Zij zullen dan samen met u naar een passend en smaakvol alternatief zoeken.

Een compleet buffet

Bij Lumineux bereiden zij het erwtensoep buffet al vanaf 40 personen. Daarnaast zorgen zij ook voor de benodigde serveer- en buffetmaterialen. Het buffet leveren zij warm aan plaatsen dit bij u op locatie in hotspots, zo blijft het voedsel nog een lange tijd warm. Een buffet is natuurlijk niet compleet zonder bijgerechten. Bij Lumineux ontvangt u naast de heerlijke erwtensoep ook kruidenboter, roggebrood, spek en stokbrood. Deze partij zorgt ervoor dat u altijd genoeg bijgerechten krijg voor het aantal personen dat u heeft doorgegeven.

Erwtensoep buffet bestellen bij Lumineux

Wilt u ook graag een erwtensoep buffet bestellen? Dit doet u gemakkelijk bij Lumineux. Zij leveren door heel Nederland. Wij raden het aan om tijdig aan te geven dat u een buffet wilt bestellen en voor hoeveel personen u dit doet. Vandaag besteld, morgen in huis is mogelijk, mits de keukenplanning dit toelaat. Om teleurstelling te voorkomen kunt u dus het beste op tijd aangeven wat uw wensen zijn. Heeft u nog vragen over het bestellen van een erwtensoep buffet? Dan kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice van deze partij. Zij helpen u graag verder.

Voor meer info : https://lumineux.nl/product/erwtensoepbuffet/