Linkzoekertje
Image default
Aanbiedingen

Alles wat je moet weten over bekers bedrukken van Loopper

Alles wat je moet weten over bekers bedrukken van Loopper

Zit jij eraan te denken om bedrukte bekers uit te delen tijdens een open dag van jouw bedrijf of op een beurs waar jij met een stand zult staan? Kies dan eens voor personaliseerbare sportflessen van Loopper. Hieronder lees je alles wat jij over deze aanbieder van bedrukte relatiegeschenken moet weten. Lees daarom snel verder!

 

Minimale afnamehoeveelheid en staffelkorting

Net zoals bij veel aanbieders van professioneel bedrukte relatiegeschenken geldt, is er ook bij bovengenoemde aanbieder sprake van een minimale afnamehoeveelheid en een staffelkorting. De minimale afnamehoeveelheid heeft betrekking op het aantal stuks dat je minimaal van het gekozen product moet afnemen. In het geval van bedrukte bekers is dit vaak 25 stuks, maar in sommige gevallen zul je meer moeten afnemen, zoals minimaal 50 stuks. Ben je van plan om een zeer grote order te plaatsen, van bijvoorbeeld 500 stuks? Dan zul je mooi wat geld besparen dankzij de staffelkorting. Dit is een korting die steeds verder oploopt naarmate je meer van hetzelfde product afneemt. 

 

Je kunt het zo duur maken als je zelf wilt

Een bedrukt relatiegeschenk kun je net zo duur maken als je zelf wilt. Hoe duur jouw aangeleverde opdruk precies zal zijn, is van meerdere factoren afhankelijk, waaronder het totaal aantal kleuren van de opdruk en of je de beker aan één of meerdere zijden met een print bedrukt wilt hebben. Eén enkele opdruk in zwart-wit zal uiteraard minder duur uitpakken dan een full colour opdruk aan twee zijden.

 

De aangegeven leveringsdatum is een verwachting

Per product wordt een verwachte leveringsdatum aangegeven. Let op: dit is dus een verwachting! Pin jezelf niet helemaal op deze dag vast om teleurstellingen te voorkomen. Heb je de bedrukte bekers echt voor een bepaalde dag nodig? Dan doe je er goed aan om deze ruim op tijd te bestellen, zodat er nog wat speling is, mocht er iets tegenzitten.

 

Vraag gratis een digitaal voorbeeld aan van jouw ontwerp

Ben je benieuwd hoe de beker bedrukt met jouw ontwerp eruit zal komen te zien? Vraag dan gratis een digitaal voorbeeld aan. Deze kun je binnen het uur in jouw mailbox verwachten. Ben je tevreden met het resultaat? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of ga direct door met bestellen. Zo simpel is het!

 

https://www.loopper.com/