Linkzoekertje
Image default
Aanbiedingen

De voetbaltafel voor jou!

Tafelvoetbal is een spel dat heel populair is voor gezinnen maar ook veel op kantoren wordt gespeeld. Dit is niet verassend want het is heerlijk om tijdens de pauze even een potje tafelvoetbal te spelen. Het doel van het spel is om de bal in het doel van een tegenspeler te krijgen. Dit klinkt makkelijker dan het is: een potje tafelvoetbal kan aardig competitief zijn. Er zijn veel verschillende soorten tafelvoetbaltafels en daarom kan het lastig zijn om de perfecte tafel te vinden. In deze blog helpen we jou met het kiezen van de beste optie. 

Hoe werkt het spel?

Het is een spel dat is gebaseerd op de buitensport voetbal. Echter gaat het hier om statische poppetjes die jij moet bewegen. Het doel van het spel is om de bal met succes te verplaatsen door middel van de miniatuurspelers op het veld en zo punten te scoren in het doel van de tegenstander. Het spel wordt over het algemeen door 2 of 4 spelers gespeeld. Bij 2 tegen 2 heeft ieder speler twee stangen in zijn hand en probeert hij de bal in de goal van de tegenstander te schieten. Aangezien de tafelvoetbaltafel vaak via muntinworp werkt, gaat één spelletje meestal door totdat de ballen op zijn. 

De verschillende merken

In de loop der tijd zijn er veel verschillende merken tafelvoetbaltafels ontstaan. Je hebt bijvoorbeeld die van RobertoSport of van Voetbaltafel.nl. Er zijn tegenwoordig tafelvoetbaltafels die je buiten en binnen neer kunt zetten. Op deze manier kan je ’s zomers heerlijk buiten tafelvoetballen! Daarnaast zit er ook verschil in de grootte en vormen van de tafelvoetbaltafels. Er zijn tafels die gemaakt zijn voor kinderen, of voor recreatief gebruik maar ook juist voor intensief gebruik. Daarnaast is het ook nog mogelijk om tafelvoetbaltafels te kiezen die inklapbaar zijn om wat ruimte te besparen. Kortom, er zijn genoeg opties beschikbaar!

 

Tafelvoetbaltafel kopen

Ben je benieuwd geworden? En wil je graag een tafelvoetbaltafel? Neem dan eens een kijkje op de website van voetbaltafel.nl. Deze partij heeft een ruim aanbod aan tafelvoetbaltafels en daardoor moet er zeker een tussen zitten die aan al jouw eisen voldoet! Wil je meer weten over deze merken? Neem dan gerust contact op met een van de specialisten, ze helpen je namelijk graag verder!

 

https://www.speelplezier-online.nl/