Linkzoekertje
Image default
Bedrijven

Automatten van rubber voor iedere wagen

Ben je opzoek naar uitstekende rubber automatten? Dan ben je hier aan het juiste adres. Hier is namelijk ontzettend veel mogelijk op het gebied van automatten. Automatten worden intensief gebruikt in een auto, bus of vrachtwagen. Daarom is het belangrijk deze te beschermen tegen vuil en slijtage. Hierbij verleng je de levensduur van jouw auto. Ook houd je de originele matten heel. Dit kan extra waarde geven op het moment van verkoop. Dit is vooral erg gunstig voor bedrijven die bijvoorbeeld met leaseauto’s werken. De rubber automatten hebben eveneens extra functionaliteiten. Dit zorgt voor een optimale ervaring tijdens gebruik.

Multifunctionele matten gemaakt van rubber

Automatten zijn er in verschillende soorten en ontwerpen. Echter zijn de rubber automatten iets speciaals. Deze zijn multifunctioneel en houden jouw auto altijd netjes. Het materiaal is robuust en flexibel tegelijk. De opstaande rand zorgt dat alle vochtigheid hier blijft. Dit is dus ideaal tijdens regenachtige periodes of met sneeuw. De vloeistoffen kunnen dus nooit op het originele tapijt komen. Dit wordt gegarandeerd door de pasvorm en bevestigingspunten aan de rubber automatten. Zelfs bij lekkage zorgen de randen ervoor dat dit eenvoudig op te ruimen is. De vloeistof kan je makkelijk naar buiten werken door de mat de verwijderen van de vloer.

Automatten op maat 

Voor welke auto mat je ook kiest, de pasvorm wordt altijd gegarandeerd. De rubber automatten zijn eveneens speciaal voor jouw kofferbak verkrijgbaar. Alle producten zijn op maat gemaakt voor iedere soort auto. Hierdoor wordt niet alleen de stijl maar ook de functionaliteit gewaarborgd. De rubber automatten zijn geleverd met een bevestigingssysteem. Zo blijven de matten altijd veilig en stevig op hun plek zitten.  Op deze manier bent u verzekerd van een goede pasvorm en matten die niet schuiven. Wij kunnen matten op maat maken voor bussen, vrachtwagens, auto’s en zelfs campers.