Linkzoekertje
Image default
Dienstverlening

ARO haalt voor u de woning van uw overleden dierbare leeg

Hoe krijg ik de woning leeg na overlijden? Dat is een vraag die veel nabestaanden zichzelf of elkaar stellen na het overlijden van een dierbare. Want naast het verdriet en de rouw waar nabestaanden na deze gebeurtenis inzitten, hebben veel mensen zelf gewoon een druk gezinsleven of drukke baan. Hierdoor is er vaak weinig tijd om de gehele woning van de overleden dierbare helemaal leeg te ruimen.

Ons team is betrokken, discreet en netjes

Het leegruimen van een woning kunt u aan Alle Rommel Opgeruimd overlaten. Ons bedrijf bestaat al meer dan 20 jaar en in die tijd hebben we vele mensen geholpen met deze zware taak. Ons team heeft zich gespecialiseerd in het leeghalen van woningen na een overlijden. Dit betekent dat wij maar al te goed weten wat voor emotionele lading dit heeft. Daarom gaan wij zeer discreet te werk.

We vragen u om van te voren de spullen van emotionele en financiële waarde uit het huis te halen, oftewel alle spullen die u zelf wilt houden. Wanneer dit gebeurt is komen wij op de afgesproken dag de rest van de spullen uit de woning halen. De kleine inboedel wordt door ons in dozen verpakt, meubels pakken wij netjes in plastic in. Alles wordt met beleid door ons naar onze vrachtwagen gebracht. Dit betreft een blanco gesloten vrachtwagen, zonder opdruk. De spullen van uw dierbare worden dus discreet en netjes afgevoerd, net zoals bij een verhuisbedrijf. Wij werken absoluut niet met afvalcontainers, waar iedereen het ‘leven’ van uw dierbare in kan zien. Alle spullen die nog bruikbaar zijn doneren wij aan een goed doel. Dus alleen de spullen die niet meer herbruikbaar zijn worden door ons naar de stort gebracht.

Ruime dienstverlening

Niet alleen voor het ontruimen van een woning van een overleden dierbare kunt u bij ons aan de bel trekken. Ook een appartement verkoopklaar maken, oplevering van een huurwoning, tuin opknappen of archief vernietiging kunt u door ons laten uitvoeren.

U kunt met ons in contact komen via telefoonnummer 2052-742 503 of per mail via info@ allerommelopgeruimd.nl. Wij zijn ook in het weekend en ’s avonds bereikbaar.

https://www.allerommelopgeruimd.nl/