Linkzoekertje
Image default
Aanbiedingen

Denk aan deze dingen voordat U een slotenmaker belt

We hebben allemaal al eens hier of daar een sleutel verloren en soms hadden we wel een reservesleutel, maar soms stonden we ook gewoon voor schut. Als je nergens anders meer naartoe kan, dan is de slotenmaker de enige oplossing voor het probleem. Een erkende slotenmaker is immers een ervaren ambachtsman die de vaardigheid heeft om alle problemen die met sloten te maken hebben op te lossen, of dat nu gaat om het installeren van nieuwe sloten, het vervangen of het openbreken ervan , of om het herstellen ervan. Vooraleer we echter een slotenmaker inhuren moeten we over een aantal factoren nadenken zodat we geen geld gaan uitgeven aan een probleem dat we zelf kunnen oplossen. Zaken waaraan we moeten denken voordat U bijvoorbeeld een slotenmaker uit Rotterdam bij haalt. Er zijn toch een aantal zaken waaraan je moet denken vooraleer een slotenmaker op te bellen. Eigenlijk zou het opbellen van een slotenmaker het laatste moeten zijn, wat je doet. Enkele van die zaken waaraan je moet denken voor je hem erbij haalt, zijn: Probeer de deur wat harder te schudden als je ze opent. In sommige gevallen komt de slotenmaker enkel om vast te stellen dat je harder moet duwen om ze te openen en in dit geval zal hij je natuurlijk een rekening sturen. Koop een slot dat verscheidene sleutels heeft en waarvan de schroeven zowat twee en een halve centimeter in de deur gaan. Dit zal je toelaten om de deur gemakkelijk open te breken. Het nadeel is natuurlijk dat het slot niet zo beveiligd is, maar het is wel aan te raden voor mensen die de gewoonte hebben om hun sleutels te verliezen.

Vanwege de roest is het steeds aangewezen om een slot in te oliën zodat men vermijdt dat het slot komt vast te zitten. Silicone spray schijnt ook te werken bij slechtwerkende sloten.

Maak steeds een dubbel van de sleutel en laat hem ergens waar hij gemakkelijk bereikbaar is, bijvoorbeeld bij een buur die U vertrouwt, of op een plaats waar jij alleen hem kan vinden.

Voordat Uw jouw huis of een andere plaats verlaat, denk er steeds aan om even jouw zakken te checken of U Uw sleutels bij U hebt, vooral in het geval van nachtsloten, en sluit dan pas af. Voordat Uw jouw huis of een andere plaats verlaat, denk er steeds aan om even jouw zakken te checken of U Uw sleutels bij U hebt, vooral in het geval van nachtsloten, en sluit dan pas af.

Koop een slot dat U veel zal kosten om open te breken in het geval dat U Uw sleutel verloren hebt en U een slotenmaker uit Den Haag erbij moet halen. Sommige sloten en safes zijn gewoonlijk erg duur om open te breken of om te openen. In sommige gevallen kan dit openmaken U zelfs meer kosten dan de huidige prijs van het slot.

Voor meer info : https://www.slotenmaker.nu/