Linkzoekertje
Image default
Bedrijven

Digitale opmars

De waarde van geld en spullen is in de afgelopen jaren flink toegenomen. In de eind periode van de Gulden vlak voor de komst van de euro waren de prijzen in euro’s een stuk lager. De prijzen die toen stonden voor Gulden waar hoger omdat de euro meer waard was. Toch is hier verandering in gekomen, de prijzen liggen nu op het niveau dat zij waard waren in de periode van de Gulden, zo was iets 10 gulden ongeveer 6 euro, nu is datzelfde product ook 10 euro. Maar niet alles is zo meegestegen als de prijzen, salarissen bijvoorbeeld, deze zijn niet zoveel gestegen ten opzichte van het algemeen prijspeil. Men heeft dus eigenlijk minder te besteden, maar niemand staat hier tegenwoordig meer bij stil. Zij hebben dit vaak op andere vlakken al weg gecompenseerd.

Toch heeft men meer salaris dan toentertijd, maar het is niet meer met elkaar te vergelijken. Dit komt door de vele veranderingen in de laatste decennia, alles wordt nu meer digitaal uitgevoerd en men is nu aan andere dingen gewend. Een enkeling zal nog steeds last hebben van de veranderde situatie omdat zij de veranderingen niet bij konden houden. Men is bezig om alles geleidelijk te laten verlopen, zo is het mogelijk dat alles over een periode van tijd allemaal digitaal verloopt.

De digitalisering is goed te in op het gebied van salaris, van de envelop met geld, naar het loonstrookje zijn we nu in een digitaal tijdperk aangekomen dat wij zelfs dit online ontvangen. Een bedrijf die deze verbeteringen doorvoert is CBBS, zij houden zich bezig met salarissen en loon. Zo kun zij voor u een loonberekening maken, zo weet u exact wat u verdient en wat u aan de belasting dient te betalen. Vooral ondernemers hebben veel baat van dit extra steuntje in de rug en zijn dan ook erg tevreden over de diensten van CBBS.

Voor meer info : http://www.cbbs.nl/

Gerelateerde artikelen

Op een verantwoordelijke manier omgaan met je koeien

Achteruitrijden in een vrachtwagen?

Cadeaus ontvangen