Linkzoekertje
Image default
Aanbiedingen

Heb je binnenkort een kinderverjaardag gepland?

Heb je binnenkort een kinderverjaardag gepland?

Is jouw buurmeisje of misschien jouw neefje binnenkort jarig en ben je op zoek naar een passend cadeau? Er is een ruim aanbod aan speelgoed voor kinderen van allerlei leeftijden, dat je bijna niet meer weet wat je nu moet geven met iemand zijn verjaardag. Aangezien kinderen ook altijd van iedereen speelgoed als cadeau krijgt, hebben zij vaak al zoveel, dat het ook lastig wordt om met unieks te komen. In deze blog geven wij jou drie cadeautips voor een kinderverjaardag. 

 

LEGO

LEGO bestaat heel lang, maar is nog steeds een veel gevraagd cadeau voor jong en oud. LEGO is erg bekend om zijn bouw- en constructiespeelgoed, maar heeft een ontzettend ruim aanbod aan speelgoed. Spelen met de gekleurde LEGO steentjes en poppetjes kent ook nog een verschillende psychologische voordelen. Kinderen werken hierdoor aan de cognitieve-, emotionele-, fysieke- en sociale vaardigheden. LEGO speelt daarnaast ook in op verschillende thema´s zoals Jurassic World en Star Wars. Er zit dus eigenlijk voor ieder kind wel iets tussen waar zij urenlang speelplezier mee kunnen beleven.

 

Houten speelgoed

Spelen met speelgoed dat gemaakt is van hout is erg goed voor de ontwikkelingen van kinderen. Kinderen vinden het ook erg leuk om met houten speelgoed te spelen, het is namelijk een stuk steviger dan plastic speelgoed. Daarnaast is het ook nog eens beter voor het milieu. Houtenspeelgoed gaat namelijk niet zomaar kapot, wat bij plastic speelgoed natuurlijk veel sneller kan gebeuren. Houtspeelgoed is in allerlei soorten verkrijgbaar via de houten speelgoed shop, zoals: houten treinen, houten knikkerbanen, houten winkeltjes en houten blokken. Maar er is nog veel meer verkrijgbaar. 

 

Geef een uitje als cadeau

Heeft jouw buurmeisje of neefje al al het speelgoed in huis dat jij je kunt bedenken? Dan kun jij hem of haar ook een soort belevenis als cadeau geven. Plan samen een leuk uitje, schrijf dit op een mooie verjaardagskaart en beleef samen een gezellige dag. Ga bijvoorbeeld een dag naar een pretpark of een speeltuin, of ga samen een dagje schatzoeken of zet een speurtocht uit. Een mooie herinnering samen is namelijk misschien wel meer waard als een stuk speelgoed. 

 

https://www.houtenspeelgoed-shop.nl/