Linkzoekertje
Image default
Aanbiedingen

Redenen waarom jij een container moet huren handig is

Iedere verbouwing gaat gepaard met het nodige sloopwerk. Om je afval zo gemakkelijk mogelijk af te voeren, is het huren van een container aan te raden. Deze worden vaak de dag na reservering al bij jou voor de deur afgeleverd en weer opgehaald als de container vol is. Ontzettend handig, maar welke container heb je precies nodig? En mag je zomaar al je afval in een gehuurde container gooien? Wil je een container huren in Amsterdam, Den Haag of andere plaats in Nederland? Lees dan eerst deze tips en maak optimaal gebruik van je gehuurde container. 

Iedere afmeting beschikbaar

Je kunt al containers huren vanaf 3m³. Deze kleinste container is geschikt voor kleine verbouwprojecten, bijvoorbeeld het afbreken van een schuurtje. Heb je grotere plannen? De containers zijn te huur in de volgende afmetingen: 3m³, 4m³, 6m³ en 10m³. De container van 10m³ is ook verkrijgbaar als gesloten container. Afhankelijk van de grootte van jouw klus kun je een passende container reserveren. 

Past een grote container niet voor je deur? Wanneer een container vol is, wordt deze gemakkelijk gewisseld voor een lege. Zo kun je dus ook met een kleine container voldoende afval afvoeren. 

Containers voor elk soort afval

Wie wel eens op de weegbrug bij de vuilstort heeft gestaan, weet dat afval storten geld kost. Maar niet ieder type afval heeft dezelfde stortprijs. Daarom geef je bij de reservering van een container aan wat voor soort afval je van plan bent af te voeren. Een container die bestemd is voor bouw- en sloopafval is bijvoorbeeld duurder dan eentje waar groenafval mee wordt gestort. 

Voor de volgende soorten afval zijn containers te reserveren tegen verschillende tarieven: bouw- en sloopafval, grofvuil, schoon puin, hout, groenafval, dakafval, tuinafval en grond. Bij grote projecten is het soms noodzakelijk om meerdere containers te huren. Bij dit soort projecten heb je vaak meer dan één soort afval, en is het noodzakelijk om containers te reserveren voor iedere afvalstroom. 

Een container voor elke klus 

Je wil natuurlijk goed voorbereid van start gaan met je verbouwing. Zorg er daarom voor dat je alles op orde hebt voordat je van start gaat met jouw klus. Ben je van plan om binnenkort te gaan klussen? Bespaar jezelf dan vele ritten naar de vuilstort. Reserveer gemakkelijk en voordelig een container bij Budgetcontainers.nl. Hier kun je terecht voor containers in alle bovengenoemde afmetingen en voor diverse afvalsoorten. Zo ben jij klaar voor iedere klus!

 

https://www.budgetcontainers.nl/

Gerelateerde artikelen

5 stappen die je moet doen voordat je bouwmaterialen koopt

Jouw droomkeuken kopen

Handige tips voor meer sfeer in je woonkamer