Linkzoekertje
Image default
Aanbiedingen

Slippers dames

Vanzelfsprekend is er op Slippers.nl ook een plekje ingeruimd voor slippers voor dames. Vrouwen wisselen hun hakken en laarzen in hun vrije tijd maar wat graag in voor een paar lekker zittende ‘flip flops’, zoals slippers voor dames ook wel genoemd worden. Slippers voor dames kunnen uitstekend onder een mooie rok of jurk aangetrokken worden, maar misstaan evenmin onder een paar shorts of skinny jeans. De kracht van dit type schoeisel zit ‘m dan ook in de vele combinaties die je ermee kunt maken.

Zoek jij een webshop waar je voordelig jouw slippers voor dames bestellen kunt? Vanwege ons ruime aanbod en goede klantreviews, is Slippers.nl al jaren de grootste winkel van het web waar jij je Birkenstock, Björn Borg en Havaianas koopt. Plaats vandaag nog je bestelling in onze webshop!

Dames slippers

Een plek waar dames slippers veelvuldig worden gedragen, is de camping. Als je de voorgevel van je tent ´s morgens open ritst, is het nu eenmaal makkelijker om in een paar slippers voor dames te stappen, dan een setje sneakers. Bovendien kun je dames slippers ook prima onder de douche in het toiletgebouw aanhouden, waardoor je niet met je voeten in de viezigheid van een ander staat.

Ook nadat je jezelf hebt klaargemaakt voor een nieuwe vakantiedag, kun je de slippers voor dames aan laten. Flip flops zijn namelijk zeer aangenaam om te dragen op het strand. Je kunt ze namelijk gemakkelijk uitdoen aan het begin van een strandwandeling en bovendien schud je de zandkorrels er zo vanaf, zodat je geen geïrriteerde tenen krijgt.

Slippers dames merken

Slippers.nl heeft veel verschillende slippers voor dames merken op voorraad, waarbij de Havaianas tot één van de bekendere varianten behoort. Havaianas is een trendy merk dat het zowel goed doet bij dames als bij de heren. Dit type slippers wordt gekenmerkt door een grote diversiteit uit het kleurenspectrum en daardoor word je al vrolijk van deze flip flops voordat je ze maar één keer gedragen hebt.

Naast Havaianas, vervult ook Birkenstock een belangrijke rol in ons assortiment. Dit type slippers voor dames heeft een wat stevigere zool, wat een positief effect heeft op het draagvermogen. Daarmee is dit type slipper een interessante optie voor vrouwen die zojuist geopereerd zijn aan hun enkel en geen zin hebben in een strakke schoen om hun voet.

Slippers dames kopen bij Slippers.nl

Is je oog gevallen op een paar mooie slippers voor dames? Kom dan je setje kopen in de webshop van Slippers.nl. Indien je je dames slippers voor 17:00 vandaag bestelt, kunnen wij je favoriete paar morgen al bij je laten bezorgen. Daarnaast faciliteren wij met Afterpay betalingen nadat je jouw flip flops ontvangen hebt. En breng je jezelf binnen 2 weken op andere gedachten? Je kunt ze dan altijd in originele staat aan ons terugsturen.

https://slippers.nl/