Linkzoekertje
Image default
Woningen

Laat een dakraam plaatsen

Met een dakraam is veel natuurlijk lichtinval te behalen. Door middel van een dakraam kan je frisse lucht naar binnen laten komen. Afhankelijk van de ruimte is het de vraag welke afmeting je het beste hiervoor kan gebruiken. Er zijn verschillende soorten dakramen. Zo heb je VELUX dakramen, Fakro dakramen, Intura dakramen maar ook Roto dakramen. 

Heb je gekozen voor een VELUX dakraam of misschien wel een Fakro dakraam? Ongeacht welk merk je hebt gekozen, je kan deze makkelijk en snel bestellen op Dakraampje.nl. Deze website heeft een ruim assortiment met diverse afmetingen en kleuren waaruit je kunt kiezen. Zo is het mogelijk om je Fakro dakraam al morgen in huis te hebben mits je rond 10 uur besteld. Ben je woonachtig in de omgeving van Arnhem? Dan is het mogelijk om je dakraam te laten installeren. Op de website vind je een link met een contactformulier die je moet invullen. Hierbij is het mogelijk om foto’s te sturen van de opdracht en waar het geplaatst moet worden.

 

Montage mogelijkheden

Zelf een dakraam monteren is natuurlijk ook mogelijk, echter zijn er punten waar je op moet letten, zoals de afmeting. Niks is zo vervelend als iets willen monteren en dan erachter te komen dat het niet past. Laat je daarom adviseren als je het zelf gaat doen om dit soort problemen te vermijden. 

Ongeacht of je geadviseerd moet worden of geholpen met je klus, het is allemaal mogelijk. Met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van dakramen ben jij in goede handen.