Linkzoekertje
Image default
Aanbiedingen

Veel voorkomende fouten bij inrichten van kantoor

Veel voorkomende fouten bij inrichten van kantoor 

Ga je binnenkort verhuizen naar een nieuw pand of wil je je huidige kantoor graag een make-over geven? Dat kan! Richt het volledig in na je eigen wensen. Je kunt gebruik maken van een interieurarchitect om het kantoor opnieuw in te richten, maar dit kost redelijk veel geld. Dit geld kun je eenvoudig besparen door het zelf te doen. Je moet wel goed weten waar je moet beginnen en waar je op moet letten. Om jou op weg te helpen met het inrichten van het kantoor, bespreken wij een aantal veel gemaakte fouten met jou. Als je de fouten herkent, maak je waarschijnlijk minder snel dezelfde fout nog een keer. Lees snel verder en voorkom de fouten in de toekomst. 

 

Te veel werkplekken 

Je wilt graag zoveel mogelijk werkplekken creëren. Je wilt zoveel mogelijk mensen aan het werk zetten, zodat je de groei goed bij kunt houden. Dit klinkt als een goede keuze, maar dat is het niet. Als je te veel werkplekken creëert op een te klein stukje van het kantoor, dan zitten de medewerkers erg dicht op elkaar. Ze kunnen last krijgen van elkaar doordat ze bellen met klanten en gedurende de dag veel typen op de laptop. Als je een prettige werkomgeving wilt creëren voor je medewerkers, dan raden wij je aan om het absoluut niet te vol te zetten. Kom jij op deze manier plekken te kort? Wellicht is het dan verstandig om op zoek te gaan naar een grotere kantoorruimte. Ook kan het flexwerken worden ingezet. Hierbij maken meerdere mensen gebruik van een ruimte gedurende de werkweek. 

 

Vast inrichting

Je wilt een nieuwe inrichting van je kantoor en je hebt helemaal voor ogen hoe je dat gaat doen. Dit wordt een vaste inrichting voor de komende tijd. Je bent de komende tijd helemaal tevreden aangezien alles aan jouw eisen, wensen en verwachtingen voldoet. Over een tijdje kan dit veranderen en ben je weer toe aan een nieuwe inrichting. Dit heeft niet alleen met smaak te maken, maar ook met de groei of splitsing van het bedrijf. De toekomst is namelijk lastig te voorspellen. Hoe flexibelere jij het kantoor inricht, hoe langer jij plezier zult ervaren van de kantoorruimte. 

 

Goedkope kantoormeubelen

Een eenvoudig item om op te bezuinigen zijn de bureaustoelen. De bureaustoelen zijn er namelijk nog al een aantal, waardoor een klein prijsverschil intens groot kan zijn. Het is namelijk niet verstandig om gaan te bezuinigen op de bureaustoelen. De goedkopere bureaustoelen zijn vaak van een lagere kwaliteit; duurdere bureaustoelen hebben vaak een hogere kwaliteit. Er zijn bepaalde onderdelen waar je op kunt besparen tijdens de inrichting, maar het advies is om niet te gaan bezuinigen op de bureaustoelen. Kom je bureaustoelen kopen bij Kato Kantoorinrichting en ontdek al onze bureaustoelen online. 

 

https://www.katokantoorinrichting.nl/