Linkzoekertje
Image default
Aanbiedingen

Word fitter door middel van sport en een passend voedingsadvies

Als je fitter wilt worden moet je aandacht besteden aan twee dingen, namelijk: gezonde voeding en sporten. Deze twee dingen zijn de basis voor een energiek lichaam en een gezonde geest. Maar waar moet je beginnen? Wat voor de een goed werkt, kan voor een ander totaal niet werken. Om erachter te komen wat werkt voor jou, is het verstandig om je in te lezen in verschillende diëten. Deze diëten kunnen een basis zijn voor jouw nieuwe levensstijl. Je hoeft je er niet volledig aan te houden, maar een dieet kan wel houvast bieden. Ben je benieuwd hoe je moet beginnen? Lees dan verder en kom erachter! 

 

Kies een passend dieet 

Als je begint met een dieet is het belangrijk om er een uit te kiezen die jou het meeste aanspreekt. Houd je van brood, rijst en pasta? Kies dan niet voor een koolhydraat arm dieet. Dit dieet is voor jou veel moeilijker om vol te houden dan een dieet waarbij je wel koolhydraten mag eten. 

 

Balans

Een streng dieet is lastig om je hele leven vol te houden. Het is daarom belangrijk dat je jezelf niet alles verbiedt. Houd je van een lekker stukje chocola? Gun jezelf dat dan soms ook. Op deze manier kan je meer genieten van een snoepje, dan dat het in je dagelijkse routine zit. 

 

Geniet momenten

Als je op dagen zoals Kerst, Pasen of je verjaardag wilt genieten van lekker eten, dan kan dat. Het is niet erg als je een paar dagen in het jaar niet let op je voeding. Geniet van deze dagen en probeer je er later niet schuldig over te voelen. Je komt niet ineens kilo’s aan na een dag ongezond eten. 

 

Voedingsadvies Leeuwarden

Wil je meer weten over een van deze diëten of wil je weten of het iets voor jou is? Plan dan een intake bij Ready2change, voedingsadvies Leeuwarden. Deze partij geeft advies op het gebied van sport en voeding en kan jou helpen bij een gezonde levensstijl. Wil je meer informatie? Neem dan contact op en laat je adviseren over de verschillende mogelijkheden. 

 

https://ready2change.nl/