Linkzoekertje
Image default
Dienstverlening

Afscheid collega

Binnenkort heb ik helaas een afscheid collega. Met die collega heb ik op het werk erg goed samen kunnen werken. Daarom vind ik het zo jammer dat hij vertrekt naar een ander bedrijf. Maar natuurlijk gun ik dat hem enorm! Echter wil ik dit niet zomaar aan mij voorbij laten gaan. Daarom ben ik van plan om een heel origineel cadeau te gaan bedenken om te geven. Namens mij, of namens alle collega’s in deze ruimte van het bedrijf. En om inspiratie op te doen voor een leuk cadeau, ben ik gaan zoeken op het internet.

Tijdschrift afscheid collega

Ik ben op ‘afscheid collega’ gaan zoeken op het internet. En al gauw kwam ik vele leuke ideeën tegen. Echter vond ik het allemaal een beetje standaard. Dingen zoals een kaartje en een gedichtje ken ik nou wel. Totdat ik Jilster (klik hier voor Jilster.nl) tegenkwam. Daar kun je je eigen tijdschrift in elkaar zetten. Hier had ik direct leuke ideeën over. Ik heb namelijk heel veel grappige dingen met hem hier op de werkvloer meegemaakt. En dit kan dan uiteraard ook uitgetypt worden en in het tijdschrift komen. En natuurlijk kunnen collega’s er ook leuke verhalen die zij met hem hebben meegemaakt, erin zetten.

Ik besloot om een kijkje te nemen op de website. Daar zag ik al hele leuke voorbeelden van eerder gemaakte glossy’s bij Jilster voor bij een afscheid collega. Er stonden niet alleen anekdotes in, maar ook complimentjes, bedankjes en verhalen van bij het koffieapparaat.

Het cadeau geven aan mijn collega

Uiteindelijk heeft het nog flink wat tijd gekost om alles erin te zetten en het op te maken. Maar het eindresultaat was geweldig! Al na een paar dagen kreeg ik het cadeau voor mijn collega op mijn deurmat.

Tijdens het afscheidsfeest heb ik dit gegeven en hij vond het geweldig!

 

Voor meer info :