Linkzoekertje
Image default
Beauty en verzorging

Wordt een ooglidcorrectie vergoedt?

Een ooglidcorrectie is een veel voorkomende behandeling in de wereld van de plastische chirurgie. Dit kan gedaan worden omdat u ontevreden bent of vanwege medische redenen. Een ooglidcorrectie brengt natuurlijk wel kosten met zich mee, ook al moet dit soms uit medische redenen worden gedaan. Toch is het niet altijd zo dat u zelf de kosten voor uw rekening moet nemen, een aantal zorgverzekeraars heeft een vergoeding voor een ooglidcorrectie.

Wanneer u zorgverzekeraar dit vergoedt moet u bijna wel altijd aanvullend verzekerd zijn of de operatie uitvoeren wegens medische redenen. Een vergoeding zonder medische reden is bij slechts enkele zorgverzekeraars mogelijk. Maar wanneer is er sprake van medische noodzaak? Dit is het geval wanneer u last krijgt van klachten. U kan bijvoorbeeld door hangende oogleden last hebben van slecht zicht en dit is in vele gevallen niet veilig. U kan dan een ooglidcorrectie vergoeding aanvragen, maar hiervoor moet u bijna altijd wel weer aanvullend verzekerd zijn. Het kan ook zijn dat u hoofdpijn heeft doordat u moeite heeft met het openhouden van uw ogen. Het is verstandig om wel eerst te kijken of een aanvullende zorgverzekering er niet voor zorgt dat u juist meer geld kwijt bent, dit is ook wel eens het geval namelijk. Alleen voor een ooglidcorrectie een aanvullende verzekering aanvragen is dan niet echt handig.

Als u uiteindelijk dan toch besluit om zelf de ooglidcorrectie te betalen is het verstandig om bij verschillende aanbieders langs te gaan. U wilt natuurlijk wel een goede keuze maken, het is handig dat u ooglidcorrecties prijzen bekijkt en naar keurmerken die een medische kliniek bezit.  Een duurdere behandeling hoeft niet altijd beter te zijn dan een goedkopere behandeling, zoek daarom veel informatie op en vraag aan eerdere klanten hoe zij het hebben ervaart. Als u dit heeft gedaan, dan zou u een keuze kunnen maken.

Voor meer info : http://faceland.nl/