Linkzoekertje
Image default
Dienstverlening

Speeddaten: ontmoet op een super leuke manier veel andere singles

Bij speeddaten in Den Bosch maak je een hele grote kans op het ontmoeten van een leuke partner. Je ontmoet namelijk tijdens een avondje speeddaten zo’n twintig andere singles. Zoek jij tot nu toe steeds online naar leuke dates maar wil je het nu eens op een andere manier proberen? Dan is speeddaten echt een aanrader! Het leuke aan speeddaten is dat je jouw dates meteen in het echt ontmoet in plaats van via een beeldscherm. Daarbij ontmoet je andere singles van jouw leeftijdsgroep die allemaal bij jou in de regio wonen. Dat is bij online dates zoeken weleens anders, vaak ontmoet je andere singles die helemaal niet bij jou in de buurt wonen.

Wel of geen klik

Het speeddaten in Den Bosch duurt van 19.30 tot ongeveer 22.00/22.30. Binnen deze twee tot twee en een half uur krijg je alle andere singles te spreken. Voor elke date heb je vier minuten de tijd om een gezellig gesprekje aan te knopen en vragen te stellen. Lang is dit niet, maar toch lang genoeg om erachter te komen of jij een date leuk vindt. Wetenschappers hebben namelijk aangetoond dat wij mensen binnen hele korte tijd bepalen of er bij een bepaald persoon wel of geen kansen liggen op het gebied van liefde. Je voelt dus ontzettend snel of er geen klik of juist wel een klik is met degene waar je een kort gesprekje mee hebt. Wanneer jij een klik hebt gevoeld met een date kan je dit op jouw ontvangen speeddate kaart, waar alle namen van de deelnemers op staan, aangeven. Hiervoor hoef je een simpelweg ‘ja’ als antwoord in te vullen bij de naam van jouw date. Wanneer deze date op zijn of haar speeddate kaart ook ‘ja’ bij jouw naam heeft ingevuld zijn jullie een match. Na de speeddate avond ontvang je van ons per mail het telefoonnummer en emailadres van jouw match. En het kan natuurlijk maar zomaar voorkomen dat jij meerdere matches hebt gevonden deze avond in Den Bosch!  

Speeddaten in andere steden

Met ons kan je ook in andere steden speeddaten. Wat dacht je van speeddaten in Haarlem, speeddaten in Utrecht of speeddaten in Den Haag? Wil je weten in welke steden wij nog meer met onze speeddate avonden te vinden zijn? Raadpleeg dan even onze website. Bekijk dan ook meteen onze agenda en schrijf je online in voor een speeddate event bij jou in de buurt.

 

https://speeddatenindenbosch.nl/