Linkzoekertje
Image default
Aanbiedingen

Gebak Bestellen

Gebak Bestellen

Online gebak bestellen van Brievenbus Banket

Brievenbus Banket is een webshop waar u heerlijk gebak kunt bestellen en laten afleveren door heel Nederland, België of Duitsland. Het gebak is uniek omdat het precies in brievenbus doosjes past en dus door de brievenbus geleverd wordt.

Taart door de brievenbus

Verschillende smaken gebak

Bij Brievenbus Banket heeft u de keuze uit verschillende smaken gebak, namelijk;

  • Chocolade Banket; heerlijk in het weekend met een lekker kopje thee of koffie, maar ook zeker aan te raden als nagerecht met een lekker glaasje bubbels.
  • Kaneel Banket; ambachtelijk meegebakken Kaneel granulaat korrels zorgen voor een nóg betere smaak explosie van Kaneel.
  • Haagsche Hopjes Banket; hét bekende snoepje uit Den Haag in een nieuw jasje, namelijk een heerlijk gebakje met ‘Hopjes’ karamel laag op de bovenkant.
  • Walnoot Sinaasappel Banket; met meegebakken Roomkaas doet dit gebakje erg denken aan en carrotcake en geeft het een heerlijke smaakcombinatie tussen de verfrissende sinaasappel smaak en aardse walnoten.

Verschillende maten brievenbus doosjes

U kunt een keuze maken uit verschillende maten brievenbus doosjes. Zo kunt u in het grootste doosje, namelijk een A4-formaat brievenbus doosje, tot wel vier stuks gebak à 350 gram laten afleveren bij de gelukkige ontvanger. Hierdoor heeft u ook de mogelijkheid om verschillende soorten gebak met elkaar te combineren in hetzelfde doosje. Op de website van Brievenbus Banket kunt u hier meer informatie over vinden onder Combinatie Banket.

Voordelen van een brievenbus levering van Brievenbus Banket

Ontvanger hoeft niet te wachten

Er zijn veel redenen waarom een zending door de brievenbus beter werkt. De voornaamste reden is dat de ontvanger niet meer op de bezorger van het pakketje hoeft te wachten omdat het door de brievenbus past. Dit scheelt enorm veel tijd en in de tijd die u hier mee wint kunt u andere leukere dingen doen.

Same Day Delivery

Brievenbus Banket biedt Same Day Delivery aan. Dit houdt in dat u op werkdagen tot 10:00 ’s ochtends een keuze kan maken uit het assortiment en vervolgens heerlijk gebak kan bestellen én dezelfde dag nog laten afleveren. Dit is perfect voor als u met spoed nog een brievenbus cadeau wilt versturen door Nederland maar zeker ook als u zelf toevallig zin heeft in een lekker gebakje.

Tot 23:59 bestellen en morgen laten bezorgen

Ook kunt u bij Brievenbus Banket tot 23:59 bestellen van zondag tot en met donderdag en het gebak de volgende dag al laten leveren. Veel personen werken overdag en kijken eigenlijk pas ’s avonds op de computer naar leuke dingen. Door de voor 23:59 besteld, morgen in huis service van Brievenbus Banket kunnen ook die mensen heerlijk gebak bestellen en al de volgende dag laten bezorgen.

Brievenbus Cadeau

Verschillende momenten voor een brievenbus cadeau

Er zijn verschillende momenten waarvoor u gebruik kunt maken van de service van Brievenbus Banket. Een verjaardag op afstand is het meest populaire moment, vooraal in deze vreemde tijden waar er niet veel mensen bij elkaar kunnen komen. Het versturen van een brievenbus cadeau is dan een erg leuke oplossing voor zowel de verzender als de ontvanger. Het ontvangen van een taart door de brievenbus op zijn of haar verjaardag is dan ook het perfecte cadeautje. Maar ook momenten als iemand beterschap wensen of bedanken op afstand gaat vanaf nu met slechts een paar klikken op de muis op de website van Brievenbus Banket. U kunt gratis een persoonlijke boodschap toevoegen waardoor u het cadeau per post kunt personaliseren.

Waar bezorgd?

Omdat Brievenbus Banket het gebak per post goed gesealed en voedsel veilig verpakt is het vanaf het moment van versturen ten minste zeven dagen houdbaar. Dit houdt in dat u niet alleen binnen Nederland een heerlijk gebakje kunt laten bezorgen, maar ook in België of Duitsland. Als u voor 10:00 ’s ochtends doordeweeks besteld en het wil laten afleveren in België is het de volgende dag al in huis. In Duitsland geldt dat het binnen 24 tot 48 afgeleverd wordt. Maar omdat het gebak erg goed en voedselveilig verpakt is komt het nog steeds vers en erg lekker aan.

Zakelijk Bestellen

Relatiegeschenken

Het uitzoeken van relatiegeschenken kan een lange klus zijn voor het team die er op gezet is. Vooral als u voor een bedrijf werkt dat al lang bestaat is de kans groot dat origineel blijven lastig is. Omdat een taart door de brievenbus van Brievenbus Banket nog vrij nieuw is bent u er van verzekerd dat u een origineel maar vooral ook lekker relatiegeschenk verstuurd naar uw zakelijke contacten. Ook is er de mogelijkheid om dit brievenbus cadeau te personaliseren met bijvoorbeeld ansichtkaartjes in eigen huisstijl of het logo op de brievenbus doosjes. Eigenlijk is niks te gek zolang er genoeg tijd is om het te regelen en het in een brievenbus doosje past. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de klantenservice van Brievenbus Banket, deze helpen u graag verder, denken met u mee over uw wensen en reageren altijd binnen één dag, ook in het weekend.

Grotere Zakelijke Orders

Inmiddels heeft Brievenbus Banket al veel zakelijke klanten gelukkig mogen maken met haar diensten van het afleveren van heerlijke taart door de brievenbus. Gepersonaliseerd of niet, tot nu toe is er alleen maar positieve feedback teruggekomen van de ontvangers die erg verrast waren door het presentje gegeven door hun werkgever of manager. Omdat een groot deel van de mensen nog steeds thuiswerkt vervalt af en toe het contact van de werkvloer, met een taartje per post kunt u op een positieve en lekker manier een hart onder de riem steken en uw werknemers of collega’s laten weten dat er nog steeds aan hun gedacht wordt. Vragen? Neem contact op met de klantenservice van Brievenbus Banket

https://www.brievenbusbanket.nl/gebak-bestellen