Linkzoekertje
Image default
Bedrijven

Luchtkussen enveloppen en de handigheid ervan

Luchtkussen enveloppen worden vaak gebruikt door webshops en bedrijven om kleine en breekbare spullen mee te verzenden. Deze speciale enveloppen hebben een laag noppenfolie aan de binnenkant. Met deze laag noppenfolie kunnen de enveloppen schokken opvangen en ervoor zorgen dat producten beschermd worden. Noppenfolie wordt al tientallen jaren gebruikt als verpakkingsmateriaal en biedt een erg goede bescherming aan producten die getransporteerd moeten worden. Hieronder lees je meer over noppenfolie en luchtkussen enveloppen.

Luchtkussen enveloppen gebruiken voor je webshop

luchtkussen enveloppen kunnen heel handig zijn om bepaalde producten te beschermen die breekbaar of snel beschadig kunnen raken. Als je een webshop hebt kan het nooit kwaad om deze enveloppen te hebben. Door deze enveloppen te gebruiken kan je er zeker van zijn dat de producten volledig beschermd bij de klant aankomen. Producten die je kan versturen met deze speciale luchtkussen enveloppen zijn producten, zoals cd’s en dvd’s en sieraden. Door gebruik te maken van deze enveloppen biedt je de beste bescherming voor deze en andere breekbare producten.

De uitvinding noppenfolie

Noppenfolie wordt tegenwoordig wereldwijd gebruikt door verschillende bedrijven en fabrikanten. Dat is ook niet gek want noppenfolie is eenvoudig en goedkoop te maken. Door de handigheid van het materiaal heeft het binnen een korte periode en wereldwijde impact gehad. Noppenfolie is in de jaren vijftig ontdekt door twee ingenieurs die eigenlijk een nieuw soort behang wouden uitvinden. Door een kleine fout hebben ze noppenfolie ontdekt en sindsdien is de gehele verpakkingsmateriaal wereld veranderd.

https://luchtkussengigant.nl/

Gerelateerde artikelen

Bereik uw doelgroep door middel van Email Marketing

Meer overzicht met planning en control

Outplacement Deventer: dit is de lang gezochte oplossing voor mevrouw Bok