Linkzoekertje
Image default
Dienstverlening

Telefoonnummers van alle grote webshops bij elkaar

Snel in contact komen met de klantenservice van Zalando? Het telefoonnummer van Zalando is niet altijd snel te vinden maar via Klantenservicetelefoon.nl bereik je  binnen no time de juiste partij. Wij zijn hét servicepunt als het om telefoonnummers van bedrijven, instellingen en webshops gaat. In ons bestand tref je onder meer de gegevens van C&A, bol.com en Hema. En vergeet Zalando niet natuurlijk. Als je deze, of een andere firma wilt bereiken, bel je met 0900-1850. Je kunt dit telefoonnummer zowel door de week als in het weekend bellen. Voor de exacte openingstijden per klantenservice, zie onze website.

Het is verstandig om goed voorbereid te zijn voordat je de telefoon pakt. Een tip die we je dan ook geven: houd altijd je bestelnummer bij de hand. Dat zal een van de eerste dingen zijn waar de Zalando-medewerker naar vraagt. Om je echt helemaal van dienst te zijn, hebben we de complete welkomstboodschap online gezet. Je weet nu precies wat je te wachten staat. In het geval van Zalando is er geen keuzemenu. Dat betekent dat je wordt doorverbonden zodra er een medewerker beschikbaar is. 

Er zijn meerdere redenen te bedenken waarom met Otto bellen nodig kan zijn. Misschien klopt de maat niet van een besteld artikel. Of de kleur is niet zoals je die verwachtte. Als consument heb je dan het volste recht te overleggen met de webwinkel. Otto, kun je net als Zalando, bereiken via het handige nummer 0900-1850. Als je een Otto medewerker nodig hebt terwijl je aan het werk bent, kan het handig zijn te mailen of een berichtje te sturen via Facebook. Ook deze gegevens vind je op Klantenservicetelefoon.nl. Toch is het spreken van een echte medewerker wel zo fijn. Is er bepaalde info die je mist op onze site, laat het weten. Het is ons streven de meest volledige en punctuele website te zijn op het gebied van klantenservicegegevens.

Voor meer info : https://www.klantenservicetelefoon.nl/