Linkzoekertje
Image default
Dienstverlening

Zorgverzekering immigrant

Komt u als buitenlander naar Nederland om te werken? Dan bent u waarschijnlijk verplicht om een zorgverzekering af te sluiten. Iedereen die in Nederland woont dient verzekerd te zijn voor ziektekosten. Dit geldt ook als u maar tijdelijk in Nederland verblijft, of al een ziektekostenverzekering in uw land van herkomst heeft. U heeft de keuze uit veel verschillende zorgverzekeraars, maar HollandZorg biedt een speciale zorgverzekering immigrant. Wij houden rekening met uw situatie en maken het zo eenvoudig mogelijk voor u om een zorgverzekering af te sluiten.

HollandZorg verzekering

Bij HollandZorg kunt u een basisverzekering afsluiten tegen een lage premie. Hiermee bent u verzekerd voor onder andere een bezoek aan de huisarts, of opname in het ziekenhuis. Wilt u andere specifieke zorg kunnen ontvangen? Dan kunt u hiervoor een aanvullende verzekering afsluiten. HollandZorg biedt de keuze uit vier aanvullende verzekeringen. Afhankelijk van uw zorgbehoefte kiest u de verzekering die het beste bij u past. Wij helpen u graag bij het afsluiten van de juiste verzekering. Ook kunt u bij ons rekenen op zorgbemiddeling, bijvoorbeeld als u te lang moet wachten op de zorg die u nodig heeft, door lange wachtlijsten.

EHIC kaart

Wanneer u in Nederland een zorgverzekering afsluit, krijgt u in de meeste gevallen een zorgpas. Hierop staan uw persoonlijke gegevens en zaken als uw polisnummer. Bij HollandZorg ontvangt u een EHIC kaart. Deze European Health Insurance Card geeft u recht op noodzakelijke zorg bij verblijf in een land binnen de EU, EER en Zwitserland. Tegelijkertijd gebruikt u deze kaart als zorgpas. De vergoeding die u ontvangt voor bepaalde zorgverlening verschilt per land. Het is dus belangrijk om hier rekening mee te houden. Bij HollandZorg denken we in deze gevallen graag met u mee. Neem gerust contact met ons op, zodat wij u verder kunnen helpen.

Voor meer info : https://www.hollandzorg.com/