Linkzoekertje
Image default
Financieel

Gratis advies bij schulden

Gisteren was het weer zover: weer eens een brief van een incassobureau. Wegens diverse openstaande vorderingen heb ik momenteel drie incassobureaus achter me aan zitten. Regelmatig ontvang ik dus aanmaningen en aanschrijvingen. Laatst stond er ook een deurwaarder op de stoep.

Omdat ik radeloos ben heb ik naar hulp bij mijn schuldsituatie gezocht. Lastig, want daar kan ik natuurlijk eigenlijk niets voor betalen. Hoe kom ik dan van mijn schulden af? Gelukkig bood de organisatie Advies Bij Schulden uitkomst. Zo bieden namelijk gratis advies aan voor mensen die hulp nodig hebben bij schulden.

Kosteloos advies en geen wachtrijen

Het mooie aan Advies Bij Schulden is dat je direct geholpen kunt worden. Ze hebben namelijk geen wachtrijen. Achter de schermen werkt een team van deskundige adviseurs. Zij analyseren kosteloos je situatie en geven op basis daarvan advies over de te varen koers.

Welke vorm van schuldhulpverlening leent zich het beste voor de situatie?

Hulp bij schulden van Groningen tot Maastricht

Advies Bij Schulden is actief door heel Nederland. Ze bieden hulp bij schulden in Groningen, Lelystad, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Almere, Den Haag en Groningen, alsmede vele andere steden.

Het maakt dus niet uit waar je woont. Met hun landelijke netwerk word je altijd in contact gebracht met de juiste persoon.

Verschillende oplossingen denkbaar

Er bestaan dus allerlei hulptrajecten, maatregelen en oplossingen om mensen met schulden uit hun situatie te kunnen helpen. Sommige daarvan kwamen me vaag bekend voor, maar ik wist er verder vrij weinig van.

Afhankelijk van de situatie zijn oplossingen als minnelijke en wettelijke schuldsanering, betalingsregelingen, beschermingsbewind en budgetbeheer allemaal mogelijk. De adviseur legt je deze mogelijkheden uit en kijkt waar jij het meeste baat bij hebt.

Neem gratis contact op voor advies

Het enige wat je hoeft te doen is contact op te nemen. Zo simpel is het. Vervolgens wordt een afspraak ingepland met een adviseur, die jouw situatie met je gaat doornemen. Vanaf dat punt gaat het balletje rollen. Er wordt altijd eerlijk en betrouwbaar advies verstrekt.

Contact opnemen kan op verschillende manieren, zoals WhatsApp, de chatfunctie op de website, het contactformulier of door te bellen.

Ik heb schulden! Wat nu?

Ik ben door de experts van Advies Bij Schulden goed op weg geholpen. Als je flink in de schulden zit zie je soms door de bomen het bos niet meer. Je raakt het overzicht kwijt en weet niet meer wat je moet doen. Gelukkig is er voor mij een pad uitgestippeld om de situatie op te lossen.

Inmiddels lopen er regelingen met schuldeisers en zijn er afspraken gemaakt. Ik zie dus weer licht aan het einde van de tunnel.

Voor meer info : https://adviesschulden.nl/

Gerelateerde artikelen

Geld lenen als je al een lening hebt

Kwalitatieve alarmsystemen

Online boekhouding voor overal