Linkzoekertje
Image default
Internet

Waarom u een Managed Service Provider kunt gebruiken

De cloud is een knooppunt van data voor uw bedrijf. Het ideale middel om informatie op te slaan en op een door u gewenst moment, in een paar muisklikken weer op te vragen. De cloud werkplek biedt uw bedrijf een unieke mogelijkheid uw administratie en samenwerking te optimaliseren. U bent een paar muisklikken verwijderd van de gegevens die u op wilt vragen, terwijl u in een fysiek archief soms uren of zelfs dagen bezig bent. Dat is geen werk, niet in de eenentwintigste eeuw. Het moet sneller, eenvoudiger kunnen. Gelukkig kan dat ook met een Managed Service Provider zoals Cloudiction.

Hoe de wereld voor u opengaat

De cloud werkplek van uw bedrijf is een digitale database waarin u digitaal gegevens, data en bestanden specifiek voor uw bedrijf opslaat. Een Managed Service Provider creëert een digitale ‘omgeving’ waar verder niemand toegang toe heeft, behalve u en uw medewerkers. In deze omgeving plaatst u uitsluitend zaken die met uw bedrijf te maken hebben. Zo bouwt u een database van administratie, plus uw collega’s kunnen de vorderingen van opdrachten met elkaar bespreken. Ook is het mogelijk om (op grote schaal) samen te werken, zonder dat dit tot lagere efficiëntie leidt. Meerdere personen kunnen bij een cloud werkplek een bestand tegelijkertijd inzien en een programma op hetzelfde moment gebruiken. Zo werkt niemand elkaar tegen of langs elkaar heen.

Vergaderingen en veel meer

Vergaderen kost vaak een hoop tijd. Dat komt omdat meerdere mensen doorgaans naar één locatie moeten afreizen, meestal van over heel het land. De vergadering wordt gehouden, waarna iedereen weer naar huis kan gaan. Meestal wordt er niet zo heel veel besproken, is er iemand niet aanwezig die later geïnformeerd moet worden, of komt iemand te laat door een file. Dat is niet bepaald efficiënt. Ook moet u speciaal een vergaderruimte afhuren, wat ook weer geld kost. Kies daarom voor een cloud werkplek, geheel ingericht door een gespecialiseerde Managed Service Provider. Hier kunnen collega’s samenkomen wanneer het hen uitkomt, vanuit huis, kantoor of bij een klant.