Linkzoekertje
Image default
Toerisme

RUST AAN DE ZEE IN BULGARIJE

Alle toeristen zijn op zoek naar eindeloze stranden met goudkleurig zand, prachtig weer en vele onvergetelijke ervaringen. Dit alles kan worden verkregen tijdens een vakantie aan zee in Bulgarije.

In de zomer is de gemiddelde luchttemperatuur in de Zwarte Zee ongeveer 24 – 26 graden, en de watertemperatuur is 17 graden, vanaf mei, in sommige delen van de kust warmt het water in augustus op tot 28 graden. Half september kun je zonnen op het strand en zwemmen, op dit moment is de watertemperatuur 18 graden.

Alle badplaatsen liggen natuurlijk in de buurt van de zee, de wegen zijn goed, soms sierlijk. Terwijl u langs de Bulgaarse kust rijdt, kunt u genieten van een prachtig uitzicht op de Zwarte Zee.

Als u op zoek bent naar luxe accommodatie aan het strand met veel uitgaansgelegenheden en uitgaansgelegenheden, dan zult u die ongetwijfeld in Bulgarije vinden.

ZONNIG STRAND

Een badplaats met elegante, luxe en moderne complexen, ontworpen in een moderne bouwstijl, waarvan sommige op de eerste lijn, in het noordelijke deel van Sunny Beach. Sunny Beach heeft unieke tuinen met zwembaden en groene ruimtes. Het ligt in het noorden, 28 km van de luchthaven Burgas en 90 km ten zuiden van de luchthaven van Varna.

 GOUDEN ZANDEN

In dit Bulgaarse resort bevinden zich veel complexen op 25 minuten van de luchthaven van Varna en 17 km ten noorden van het centrum van Varna. Een deel van het resort ligt op een helling, in het zuiden is er een kleine kapel, het resort is goed beplant, in het oosten is er een strand. Golden Sands heeft een prachtig parkgebied in de nabijheid van de kust. Er zijn veel winkels en restaurants in het resort. In het centrum van het complex voel je de dynamiek van het toerisme.

 SAINT CONSTANTINE EN ELENA

De hotels in dit resort bieden moderne voorzieningen, uitstekende service en mogelijkheden voor zowel individuele als zakenreizen. Het complex ligt ongeveer 9 km ten noorden van Varna. Hier vindt u zowel luxe als gezellige hotels, geschikt voor vakanties in Bulgarije aan zee of voor zakenreizen en seminars.

 NESSEBAR

Deze badplaats heeft levendige winkelstraten omgeven door pittoreske stranden aan de Zwarte Zee. De hotels onderscheiden zich door moderne architectuur en stijl die passen in de sfeer van de stad Nessebar. De stad ligt op 27 km van de luchthaven van Burgas. In het hart van het oude Nessebar, op een paar meter van de Zwarte Zee, zijn er betaalbare hotels die alle nodige voorzieningen bieden voor het meest comfortabele verblijf. Oude Romeinse historische sites geven uw vakantie een bijzondere charme.

OBZOR

Sommige hotels bevinden zich op de eerste rij in de stad Obzor. Hotels in Obzor bieden een fantastisch uitzicht op de Bulgaarse kust van de Zwarte Zee. Lokale restaurants bieden verse zeevruchten. Deze geweldige stad ligt ongeveer 60 km van Varna, het is ongeveer een uur rijden met de auto.

 SOZOPOL

Sozopol ligt op 35 km van Burgas. Het resort biedt veel handige transfers vanaf de luchthaven van Burgas. Sommige hotels in de nieuwe stad bevinden zich aan de eerste lijn van de zee, en restaurants bieden heerlijk eten, cafés in de oude stad bevinden zich op de kliffen met uitzicht op zee. Sozopol is een heerlijk resort voor een familievakantie in Bulgarije aan zee met kinderen, maar ook voor een romantische vakantie aan zee.

 SAINT VLAS

Panorama is het sleutelwoord voor dit resort, er zijn zeer aantrekkelijke hotels, het vakantieoord Sveti Vlas is een van de meest populaire. Sommige hotels zijn gelegen aan het strand en bieden een zeer aangename, romantische en ontspannende vakantie. Het complex ligt ongeveer 40 km. van de stad Burgas.

goedkope vakantie juli

https://www.dergatsjev.be/2020/07/bulgaria-aqua-paradise-resort-goedkope.html