Linkzoekertje
Image default
Onderwijs

Persoonlijk Onderwijs

Wij leggen je uit wat de belangrijkste voordelen zijn van persoonlijk onderwijs. Lees snel verder!

1. Goede Sfeer
Allereerste, misschien wel het belangrijkste voordeel van persoonlijk onderwijs, een goede sfeer. Door persoonlijk onderwijs krijgen de leerlingen meer persoonlijke aandacht van de docenten. Hierdoor kennen de docenten hun leerlingen beter en andersom. Dit zorgt voor een vertrouwde en veilige omgeving. Dit zorgt er ook voor dat de leerlingen onder elkaar goed contact hebben. En deze goede sfeer levert een grote bijdrage aan de ontwikkeling van de leerlingen. 

2. Persoonlijke aandacht
Persoonlijk, dat woord zit natuurlijk al in ‘persoonlijk onderwijs’. En zoals we net al benoemde krijgen leerlingen bij persoonlijk onderwijs, meer aandacht van de docenten. Door kleinere klassen heeft de docent meer tijd om elke leerling uit de klas individueel te begeleiden. Daarbij wordt er bij elke leerling bekeken wat hij of zij nodig heeft. En dit draagt bij aan de ontwikkeling van de leerling. Bij SvPO vinden wij dit erg belangrijk. Daarom is al onze lesstof hierop aangepast en zorgen wij ervoor dat de leerlingen altijd worden uitgedaagd. Lees hier meer over in het volgende voordeel. 

3. Groei
Persoonlijke onderwijs zorgt ervoor dat leerlingen meer groeien. Door bij elke leerling te bekijken wat er nodig is, zal de groei effectiever zijn. Daarnaast zorgt dit ervoor dat kinderen zich niet vervelen. Bij SvPO bieden wij altijd lesstof aan op een hoger niveau. Hierdoor stromen veel studenten van ons van VMBO door naar HAVO en van Havo veel naar VWO.

Kortom zorgt persoonlijk onderwijs voor een goede sfeer, persoonlijke aandacht en groei. Persoonlijk onderwijs is een van de belangrijkste pijlers bij SvPO. Wil jij meer weten over de waarden van School voor Persoonlijk Onderwijs? SvPO heeft maar liefst acht locaties door heel Nederland. Doordat wij persoonlijk onderwijs aanbieden, kunnen wij maar 80 eerstejaars per locatie aannemen. Ben jij geïntereseerd en wil jij meer weten over onze organisatie? Bekijk hier de website van middelbare school SvPO

https://sites.google.com/a/svpo.nl/main/