Linkzoekertje
Image default
Onderwijs

Taalcursus online of op locatie

Het volgen van een taalcursus kan verschillende doeleinden hebben. Daarom is het prettig als de cursus afgestemd is op uw specifieke doelen. Wilt u zich verstaanbaar kunnen maken op vakantie, dan heeft u een heel andere cursus nodig dan wanneer u een taal wilt leren voor uw werk. Bij The Square Mile zijn we gericht op het laatste. Wij verzorgen taaltrainingen speciaal voor bedrijven. Deze kunt u volgen op verschillende manieren. Met een groep collega’s, of individueel, bij u op kantoor, op een trainingslocatie of online. We doen er alles aan om het volgen van een taaltraining voor u zo efficiënt en effectief mogelijk te maken.

Taaltraining Nederlands of technisch Duits

The Square Mile biedt trainingen aan in veel verschillende talen. U kunt bij ons terecht voor een zakelijke taaltraining Nederlands, technisch Duits of financieel Frans. Ook voor veel andere sectoren bieden we taalcursussen. U kunt denken aan de logistieke of industriële sector, maar ook tuinbouw en gezondheidszorg. Onze taaltrainingen worden gegeven op diverse niveaus en worden op maat samengesteld. Ook voor een spoedcursus of coaching op afstand kunt u rekenen op de professionele trainers van The Square Mile. Zij bieden u de juiste lesstof en de persoonlijke begeleiding die u nodig heeft om het beste resultaat te bereiken.

The Square Mile werkwijze

The Square Mile geeft taaltrainingen op veel verschillende plekken door heel het land. Toch hanteren we een persoonlijke aanpak. In de loop van de jaren hebben we ervaren dat dit het beste werkt en we hebben dan ook veel tevreden cursisten. U krijgt bij ons een vaste trainer, die rekening houdt met uw manier van leren en uw leerproces in de gaten houdt. Laat ons weten wat uw leerdoelen zijn en wij zorgen voor een training die hierop afgestemd is.

https://www.thesquaremile.nl