Linkzoekertje
Image default
Onderwijs

Vacature MBO onderwijs

Heb je altijd al gedroomd van een baan in het onderwijs? Maar heb je een MBO-opleiding afgerond en denk je dat je daarom niet aan de bak kunt in het onderwijs? Fout! Want wij van Nivvo bieden jou MBO vacatures aan voor in de zorg. 

Wat voor mensen zoeken wij? 

Buitenom dat wij enorm gevarieerd zijn qua regio’s, zijn we ook erg breed in de mensen die wij zoeken. Zo zijn we bijvoorbeeld op zoek naar docenten voor: de ICT, Verpleegkunde , Duits (1e en 2e graad) en ga zo maar door. 

Ben ik wel goed genoeg? 

Maak je geen zorgen om of je wel goed genoeg bent. Iedereen heeft zijn eigen talent, zo ook als je een wat lager opleidingsniveau hebt dan wat bij de meesten bedrijven gezocht wordt. Jij kan net die ene persoon zijn die zorgt voor een betere manier van onderwijs. Want de kwaliteit van onderwijs staat hoog op ons lijstje. Daarom zijn wij opzoek naar mensen die dezelfde denkmentaliteit hebben zoals ons. 

Sollicitatiegesprek 

Als je via nivvo.nl naar de MBO vacatures gaat, kun je direct online solliciteren. Super gemakkelijk en snel dus! Mocht er iets onduidelijk zijn, kun je ook direct terecht bij een persoon die jou meer informatie kan geven over functie. Zo kunnen snel al je vragen beantwoord worden en kun jij je gaan focussen op het komend sollicitatiegesprek. Twijfel dus niet te lang en ga er voor. Op het moment is er een enorm tekort aan docenten in het onderwijs. Zo blijkt ook maar weer door de vele vacatures die open staan op nivvo. 

Nivvo 

Wist je dat nivvo naast de onderwijs vacatures nog veel meer biedt dan een baan? Zo bieden wij salaris volgens inschaling CAO-onderwijs, goede secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals diverse opleidingsmodelijkheden), een reiskostenvergoeding van 19 vt per kilometer en natuurlijk dus een kans op een nieuwe baan in de zorg. Dus wacht niet te lang en controleer je CV nog een keer goed. Maak een goede motivatie tekst en vul de rest van je gegevens in. Wij beloven binnen 1 werkdag te komen met een reactie en altijd een persoonlijke intake te geven. Wij hebben al ruim 10 jaar ervaring in het onderwijs en wij delen onze kennis graag met jou.