Linkzoekertje
Image default
Woning en Tuin

Houten vloeren laten plaatsen

Voor houten vloeren ben ik naar de website Baxhouthandel.com gegaan. Dat was namelijk een aanbeveling van iemand toen ik het met diegene erover had dat ik op zoek was naar een vloerenwinkel met houten vloeren. En achteraf kan ik hen ook zeker aanbevelen. Dus ben jij op zoek naar een nieuwe houten vloer, neem dan eens een kijkje op de website van Bax Houthandel! Graag leg ik er in dit artikel meer over uit.

Nieuwe houten vloeren

Voor nieuwe houten vloeren ben ik eerst op het internet gaan zoeken. Maar daar vond ik niet echt hetgeen waar ik naar op zoek was. Of het was allemaal heel erg duur. Vervolgens had ik het er met een kennis van mij over, die net op zichzelf is gaan worden. En hij gaf direct Bax Houthandel door als ideale vloerenwinkel voor mij. Zij hebben, naar zijn eigen zeggen, namelijk kwalitatief hoogwaardige houten vloeren. En tevens voor een lage prijs. De reden daarvan is, is dat zij hun eigen fabrieken hebben. Daar produceren zij hun houten vloeren. Die worden vervolgens in hun eigen winkels verkocht. Dat zorgt er dus voor dat er geen tussenhandel is en dat zodoende de prijzen van de houten vloeren ook lager blijven. Ik ben dan ook direct naar de website gegaan. En daar zag ik dat zij vele verschillende houtsoorten hadden. Met binnen ieder houtsoort ook nog verschillende soorten planken en eventuele washes. Iets waardoor het bijvoorbeeld wat waziger en zachter werd. Of juist een heel natuurlijke look. Daarnaast hadden zij zowel hele smalle planken als weer heel brede. En die konden ook weer op verschillende manieren gelegd worden.

Visgraat

Uiteindelijk heb ik daar de houten vloeren gekocht die ik graag wou hebben. En heb ik ze laten plaatsen door Bax Houthandel op een visgraat manier. Dat zag ik namelijk in een voorbeeld en vond ik er heel goed uit zien. Het eindresultaat is fantastisch!

Voor meer info :