Linkzoekertje
Image default
Aanbiedingen

De grootste voordelen aan vakantie in je up!

Op vakantie gaan kan misschien wat onwennig aanvoelen en dat kunnen wij ons eerlijk gezegd best voorstellen. Misschien ga je ook liever met een reispartner maar is je vaste reismaatje niet beschikbaar. Of je relatie is net gebroken en je wil graag de wereld in je eentje ontdekken. Of er speelt een zogenoemde mid-life-crisis op. Gelukkig is er niks om je zorgen over te maken. Wat de beweegreden ook is om te overwegen om alleen op vakantie te gaan: wij zeggen DOEN. Uitrusten, met niemand rekening te hoeven houden en helemaal je eigen plan trekken, wat wil je nog meer? Wij nemen je kort mee door de grootste voordelen en wellicht zit jij volgende zomer wel tussen twee onbekenden in het vliegtuig! 

Rust tijdens de voorbereiding

Misschien hadden jij en je partner wel eeuwige discussies of het strand of stad zou worden bij het uitzoeken van de vakantiebestemming. Eén ding is zeker: de discussies kunnen volledig worden geskipt. Jouw vakantie, dus jouw bestemming. Je kan van tevoren je bestemming en hotels al volledig uitzoeken zonder de mening van anderen daarin hoeven mee te nemen. Dus als jij als een luxepoes wil rond paraderen in een vijf-sterren hotel, dan hebben anderen daar deze keer helemaal niks mee te maken! Of, als jij juist lekker de boel de boel wil laten en alles op het laatste moment wil verzinnen en plannen, stoort niemand anders zich daaraan! 

Rust tijdens de reis

Met iemand rekening hoeven houden en geen gezeur van anderen aan je hoofd. Klinkt dat niet als muziek in de oren? Hoe fijn is het dat je zelf kan bepalen welk kasteel of kathedraal er wordt bezocht, evenals je zelf mag bepalen hoe laat je gaat eten en of je wel of niet een taxi neemt naar het strand. Als Remi op vakantie is de perfecte manier om tot rust te komen en om weer even de volledige verbinding met jezelf te maken. Zorg er dan ook voor dat je ontspant tijdens je vakantie en jezelf lekker verwend! Ga lekker voor die tweede, derde of vierde cocktail. Je kan ook een speeltje meenemen zoals een fleshlight of vibrator, optimale ontspanning en wie zegt dat een vakantie alleen niet spannend kan zijn? 

Activiteiten in je eentje

Gelukkig zijn alle activiteiten die je normaal tijdens een vakantietrip doet ook in je eentje prima te doen. Uiteten gaan en niet hoeven wachten met eten tot iemand eindelijk een keuze heeft gemaakt of een foto van het hoofdgerecht heeft gemaakt.  En als je ’s avonds toch zin hebt in contact, kun je gewoon de plaatselijke kroeg of disco induiken. Leer je meteen de cultuur van het land kennen en hoe fijn dat je na afloop geen rekening hoeft te houden met de veilige thuiskomst van jouw vrienden of vriendinnen!

https://www.sextoyland.nl/