Linkzoekertje
Image default
Aanbiedingen

Drie populaire modellen van de Mercedes

Drie populaire modellen van de Mercedes

Als jij Mercedes leasen Autolease.nl overweegt, is het fijn om te weten dat je hierin geen beperkte keuze hoeft te verwachten. Er zijn namelijk verschillende modellen wanneer we kijken naar het merk Mercedes. In deze blog lichten we graag drie populaire modellen uit, en kijken we naar welke mogelijkheden deze zoal brengen. Lees snel verder en raak geïnspireerd!

  1. Bestelbus

Het model dat we in Nederland het vaakst zijn rijden is de bestelbus. Veel bedrijven gebruiken deze om hun personeel te vervoeren, maar de witte bestelbussen zijn in Nederland ook erg typerend doordat veel postbezorgers deze gebruiken. De bestelbussen van Mercedes zijn erg praktisch, omdat ze erg veel ruimte bieden, maar daarnaast ook erg veel comfort. Reis jij werk vaak met grote goederen, zoals planken? Dan is het fijn om deze extra ruimte in je auto te hebben. Daarnaast raden we bestelbussen ook enorm aan voor bedrijven: deze busjes zijn vanwege de ruimte geschikt voor vele doeleinden. 

  1. Cabriolet

Hou jij ervan om een zomerse dag een lekker stuk te gaan rijden met je familie of vrienden? De wind die door je haren gaat terwijl je de radio op zet en geniet van de zon kan voor een fantastisch gevoel zorgen. Althans, dan moet hier wel de mogelijkheid tot zijn. We hoeven het vast niet te zeggen, maar een cabriolet is hier ideaal voor. Dit komt natuurlijk doordat een cabriolet een bedienbaar dak heeft. Om ultiem te genieten van de zon, doe jij het dak natuurlijk open. De mogelijkheid tot zelfbediening is ideaal, omdat dit de Cabriolet ook een hele fijne auto maakt bij slechter weer.

  1. Sedan 

Ben jij op zoek naar een normale, maar hele goede auto? De Mercedes Sedan is perfect voor jou! Dit hippe model biedt alle mogelijkheden die jij in een auto zoekt: je zit niet alleen enorm comfortabel in deze auto, hij rijdt ook nog eens erg fijn. Van de genoemde exemplaren, is de Sedan de duurste. Maar, dit model maakt zijn prijs volledig waar. Probeer hem eens uit, en je zult dit direct merken!

Autolease.nl

Ben jij benieuwd naar één van deze modellen, of zou je de mogelijkheden van deze modellen graag nog verder toegelicht krijgen door een expert? Neem eens contact op met één van de specialisten van Autolease.nl! Deze helpen je graag, door de beste leasedeals van alle Mercedes-modellen overzichtelijk te maken voor je!

 

https://www.autolease.nl/mercedes-leasen/