Linkzoekertje
Image default
Aanbiedingen

Verdiepingsvloer in uw bedrijfspand plaatsen? 3 voordelen waar u de vruchten van zult plukken

Verdiepingsvloer in uw bedrijfspand plaatsen? 3 voordelen waar u de vruchten van zult plukken

Zit u eraan te denken om een verdiepingsvloer in uw bedrijfspand te plaatsen? Dan kunnen wij u alvast wat twijfels wegnemen door te zeggen dat u er geen spijt van zult krijgen. Integendeel, een verdiepingsvloer kent enkele voordelen die het tot een nuttige investering maken. Zoals u wellicht al wel weet is een verdiepingsvloer een stalen vloerconstructie die als een soort extra verdieping of etage tussen het plafond en de vloer van een bedrijfspand, fabriekshal of magazijn gemonteerd wordt. Veelal om extra (opslag)ruimte te verkrijgen. Benieuwd van welke drie voordelen u de vruchten zult plukken wanneer u besluit om een verdiepingsvloer te plaatsen? Lees dan snel verder!

 

U hoeft uw bedrijf niet te verbouwen of te verkassen

Ruimtegebrek kan zeer vervelend zijn en kan u zelfs tot wanhoop drijven. Wanneer een verbouwing er om welke reden dan ook (financieel of vergunning technisch gezien bijvoorbeeld) niet in zit, kan het lijken alsof een verhuizing de enige andere mogelijke oplossing is. Het is op zo’n moment goed om u te realiseren dat er wel degelijk nog andere oplossingen bestaan om het ruimtegebrek aan te pakken. Een verdiepingsvloer is bijvoorbeeld één zo’n oplossing. Met een verdiepingsvloer hoeft u uw bedrijf niet te verbouwen of te verkassen, want een dergelijke zelfdragende vloer kan doordat hij op maat wordt gemaakt in bijna iedere bestaande ruimte gemonteerd worden.

 

U betaalt niet langer voor ruimte die u niet gebruikt

Heeft uw bedrijfspand een dermate hoog plafond dat de ruimte bovenin het pand momenteel niet in gebruik is en dus onbenut blijft? Dat is ontzettend zonde, want eigenlijk betaalt u dus voor ruimte die u niet gebruikt. Door het plaatsen van een verdiepingsvloer is dit echter verleden tijd en betaalt u niet langer voor ruimte die u niet gebruikt. Alle ruimte wordt zo efficiënt en optimaal mogelijk benut. Moet u uiteraard wel gebruikmaken van de extra verkregen ruimte.

 

U kunt de vloer helemaal naar uw eisen en wensen samenstellen

Omdat de verdiepingsvloeren stuk voor stuk op maat worden gemaakt, kunt u de vloer helemaal naar uw eisen en wensen samenstellen. Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze uit diverse RAL-kleuren en kunt u de vloer zelfs nog verder uitbreiden mocht de extra ruimte toch nog niet helemaal toereikend en naar wens zijn. Informeer eens naar de mogelijkheden!

 

https://www.noltemezzanine.nl/