Linkzoekertje
Image default
Mode en Kleding

Is een rugzak handig voor school?

Is een rugzak handig voor school?

 

De rugzak is een van de meest gebruikte tassen die je maar kan bedenken. Bijna bij iedere gelegenheid is het mogelijk om een rugtas mee te nemen met al je spullen erin. Zo kan je een rugzak mee naar je werk nemen, of als je een dagje weg gaat. Maar ook voor school kan je hem goed gebruiken. In deze blog lees je alles over waar een rugzak aan moet voldoen om mee naar school genomen te kunnen worden. 

Waar moet een rugzak voor mee naar school aan voldoen? 

Een rugzak is in meerdere soorten, maten en kleuren te verkrijgen. Als we denken aan de grootte dan zijn er voor school 3 formaten rugtassen te krijgen. Voor welk formaat tas je kiest, hangt helemaal af van de hoeveelheid spullen die je mee moet nemen die bijvoorbeeld niet meegenomen kunnen worden in een zebra schooltas of een crossbody bag dames.

Wat kun je meenemen in een kleine rugtas?

Een kleine rugtas heeft 15 tot 20 liter ruimte? Deze tas is geschikt voor dagen dat je weinig boeken nodig hebt, of als je je boeken in je kluisje bewaart en alleen de boeken meeneemt die je dan op dat moment nodig zal hebben in de les of om mee naar huis te nemen voor je huiswerk of het leren van een toets. 

 

Wat kun je meenemen in een middelgrote rugtas? 

Als je lange dagen hebt op school en je moet allemaal verschillende vakken volgen op zo ene dag, dan is het slim om een medium rugtas te hebben voor mee naar school. Deze tas heeft een inhoud tussen de 21 en de 30 liter. Dit formaat wordt het meest gebruikt voor school en zijn niet groter dan nodig is. Ze hebben vaak meerdere vakjes, zo heb je alles georganiseerd mee en voor handen. 

Wanneer kies je voor een grote rugtas? 

Een grote rugtas heeft een inhoud tussen de 31 en 40 liter. Deze tas is handig om mee te nemen als je al je schoolboeken nodig hebt en daarnaast ook nog eens je gymspullen mee moet slepen. In een grote rugtas kan je alles in een keer meenemen.

 

Zorg er wel voor dat je je gymspullen in een plastic tasje meeneemt, op die manier hou je je forte rugtas lekker schoon en fris. Grote rugtassen hebben vaak een borstband en schouderbanden gewatteerd zijn. Hierdoor is de grote rugtas comfortabel om te dragen.