Linkzoekertje
Image default
Aanbiedingen

Zo zorg je voor een onvergetelijk bedrijfsuitje met je collega’s

Zo zorg je voor een onvergetelijk bedrijfsuitje met je collega’s

Is het binnenkort weer eens tijd voor een bedrijfs- of teamuitje samen met jouw collega’s? Gezellig toch? Misschien ben jij dit jaar aan de beurt om het te organiseren, maar hebt nog geen idee wat jullie als leuke activiteit kunnen doen. Gelukkig bieden we je in deze blog de nodige handvatten hoe jij voor een onvergetelijke dag kunt zorgen waar jullie nog lang over napraten.

Lasergamen

Het is mogelijk om lasergamen op locatie te boeken. Op die manier kun je jullie feest flexibel organiseren, zonder dat jullie afhankelijk zijn van vervoer. Bij Bubbelbal kun je met een groep van maximaal 20 personen lasergamen. Zijn jullie met meerdere personen, dan is een combinatiepakket van verschillende arrangementen misschien een betere optie.

Stormbaan

Sportievelingen komen op een stormbaan helemaal op hun kosten. Jullie kunnen in kleine team de strijd met elkaar aangaan. Hierbij gaat het om snelheid, coördinatie en discipline. Wie o wie mag zich de winnaar noemen.

Archery Attack

Wil jij graag een combinatie van boogschieten, paintball en trefbal in één activiteit? Boek dan een middagje Archery Attack voor jouw en je collega’s! Gewapend met een boog een rubber pijlen gaan jullie de strijd met elkaar aan. Het is een veilig spel en voor extra bescherming wordt iedere speler voorzien van een veiligheidshelm.

Bubbelbal op locatie

Als je jouw bedrijfs- of teamuitje via Bubbelbal boekt dan bepaal jij zelf de locatie! Dat wil zeggen dat de activiteiten rechtstreeks jullie kant opkomen en je geen gedoe met reizen hoeft te hebben. Immers is dat met een groep van een hele uitdaging om vervoer te regelen. Dit hoeft dus gelukkig niet. Ook biedt Bubbelbal jou een uitstekende service. Alle activiteiten worden namelijk netjes voor jullie opgebouwd en na jullie succesvolle dag of avond weer afgebouwd en meegenomen. Wil je graag dat een medewerkers van Bubbelbal jullie groep begeleid? Dan is dat uiteraard ook geen enkel probleem. Neem gerust even contact met ze op om de mogelijkheden te bespreken.

 

https://www.bubbelbal.nl/