Linkzoekertje
Image default
Dienstverlening

Auto theoriecursus via Gelijk Geslaagd

Ben je op zoek naar een goede auto theoriecursus? Bij Gelijk Geslaagd geven we eendaagse theoriecursussen die doeltreffend werken, uitstekend in elkaar zitten en je een 100 % slagingskans geven. Wij bieden onze cursus in meerdere steden in het land aan. Voor de theoriecursus Barendrecht kan je je inschrijven wanneer je in Barendrecht of omgeving woont. Gelijk Geslaagd heeft een unieke theoriecursus ontwikkeld waarbij boeken overbodig zijn en we je de garantie kunnen geven dat je zal slagen. Ontzettend veel leerlingen hebben onze cursus al gevolgd, met succes! Wil jij ook binnen 1 dag het felbegeerde certificaat van het CBR in je zak hebben? Schrijf je dan nu in!

Faalangst of ADHD? Geen probleem voor ons!

Heb je last van dyslexie, stress, faalangst, ADHD of concentratie problemen en zie je dus extra op tegen het theorie examen? Dan zit je bij ons goed! Voor deze groep mensen hebben wij tijdens de cursus extra aandacht. De relaxte docent leert je fijne trucjes, tips en ezelsbruggetjes die ervoor zorgen dat jij de stof veel makkelijker kan onthouden. Ook weet onze docent precies wat er gevraagd wordt op het examen waardoor je heel gericht kan leren. Door de effectieve lesmethode zal dus ook jij slagen. Heb je pech en heb je je examen om wat voor reden dan ook toch niet gehaald? Bij ons mag je dan je volgende cursus helemaal gratis doen! Alleen de kosten van het examen zijn dan voor jezelf.

Gelijk Geslaagd regelt alles voor je

Gelijk Geslaagd regelt van A tot Z alles voor je. Zodra je je hebt ingeschreven krijg je van ons per mail de bevestiging. Wij regelen de cursus, koffie en thee voor tussendoor, je lunch, het vervoer naar het CBR en je examenplek bij het CBR. Het enige waar je zelf aan moet denken is dat je een geldig legitimatiebewijs bij je hebt.

Theoriecursus Den Haag

Woon je in de hofstad? Check dan onze site voor de theoriecursus Den Haag. Op onze site staan alle beschikbare data voor de cursus. Kies de datum die voor jou het handigste uitkomt en schrijf je in! Geen gedoe, geen dagenlange stress, gewoon binnen 1 dag geslaagd!

Voor meer info : https://www.gelijkgeslaagd.com/