Linkzoekertje
Image default
Dienstverlening

Goed dak onderhoud voorkomt grote schade

Voor goed onderhoud aan uw dak kunt u terecht bij de Dakmakers. Veel daken zien er op het blote oog prima uit en lijken daarom ook helemaal in orde. Maar kleine schade kan makkelijk ontstaan alleen is niet altijd makkelijk te zien. Daarom is het verstandig uw dak regelmatig te laten controleren door goed opgeleide mensen. De vakmensen van de Dakmakers controleren op scheurtjes, losse dakdelen en andere oorzaken van schade. Zeker als de schade die eventueel ontdekt wordt nog klein is scheelt dit een hoop in de kosten. Als een schade die klein is begonnen door achterstallig onderhoud groot is geworden voelt u dit zeker in uw portemonnee. En dat is zonde want het had voorkomen kunnen worden!

Schuine en platte daken

Op een schuin dak liggen meestal dakpannen. Dakpannen kunnen door storm scheef komen te liggen of helemaal van het dak afwaaien. Ook kunnen ze beschadigd raken. Als er iets mis is met de dakpannen ligt een lekkage op de loer. Op een plat dak kunnen verschillende soorten dakbedekking liggen, bitumen, rubber en kunststof. Platte daken vragen meer onderhoud dan een pannendak omdat ze kwetsbaarder zijn. Bepaald onderhoud kunt u zelf plegen. Zoals bladeren uit de dakgoot halen als u er zelf met een ladder bij kunt. Lukt dat niet dan is het aan te raden niet zelf het dak op te gaan maar om een professional in te schakelen.

Onderhoudsabonnement

Bij de Dakmakers kunt u een dakonderhoud abonnement afsluiten. Jaarlijks wordt uw dak geïnspecteerd, gereinigd, preventief onderhouden en worden, indien nodig, kleine reparaties meteen uitgevoerd. Mocht u toch tussendoor lekkage aan uw dak krijgen dan wordt dat met voorrang door ons gerepareerd wanneer u een abonnement bij ons heeft.

 

Volledige projectgarantie

Om uw dak zo goed mogelijk te houden is het is het slim om periodiek het dak te laten inspecteren. Bij de dakwerkzaamheden wordt uw dak uitgebreid gecontroleerd. Niet alleen wordt er gecheckt op lekkages, er wordt ook gekeken naar eventuele houtrot, scheurtjes op elk mogelijke plek en verstoppingen. Als er een probleem gelokaliseerd wordt dan wordt dit, indien mogelijk, direct gerepareerd. Als het grotere schade betreft waar andere materialen voor nodig zijn komen we op een ander moment hiervoor terug. De Dakmakers zijn aangesloten bij brancheorganisatie Vebidak en u krijgt volledige projectgarantie op al onze reparaties. Service en topkwaliteit dus!

Voor meer info : https://www.dakmakers.nl/