Linkzoekertje
Image default
Dienstverlening

Goede elektricien gezocht in omgeving Breda

Deze week heb ik voor de vierde keer een stroomstoring gehad in mijn woning in Breda. Ik heb al drie keer een elektricien laten komen, maar het probleem blijft terugkeren. Inmiddels hebben de elektra problemen me al een redelijk bedrag gekost, dus ik hoop dat de stroomstoring hierna definitief is opgelost. Daarom zoek ik een echte vakman die bereid is om qua prijs met mij mee te bewegen. Ik heb al gekeken op elektricienbreda.nl, daar kwam ik terecht door een advertentie op Facebook. Is er iemand die ervaring heeft met dit bedrijf en mij kan vertellen hoe zij te werk gaan?

Het probleem

Naar mijn idee bevindt het probleem zich in de zekeringkast. Er zijn al drie keer stoppen doorgeslagen op het moment dat ik twee apparaten tegelijk gebruikte. Ik zou het probleem kunnen voorkomen door maar één apparaat aan te zetten, maar dat is voor mij geen optie. Als ik ga koken, wil ik tegelijkertijd van de waterkoker en de oven gebruik maken. De eerste keer dat de elektricien langs was geweest, keerde het probleem vrijwel direct terug. Na de tweede keer dat iemand naar mijn elektra heeft gekeken kon ik er drie weken probleemloos mee vooruit. Vorige week is voor de derde keer iemand langs geweest, maar gisteravond tijdens het koken viel weer alle elektriciteit uit. Echt om gek van te worden!

Waar doe ik goed aan?

Verschillende mensen uit mijn omgeving hebben mij geadviseerd om de vorige elektricien nog een keer terug te laten komen om het probleem gratis op te lossen, maar eigenlijk heb ik daar helemaal geen trek in. Ik wil dat er een echte vakman naar mijn zekeringkast komt kijken die het probleem voor de lange termijn kan oplossen. Zoals ik eerder aangaf heb ik al een bedrijf op het oog, maar ik hoor graag verhalen van mensen die ervaring hebben met desbetreffende organisatie. Mocht jij een klant zijn en je verhaal met mij willen delen, stuur me dan een berichtje!