Linkzoekertje
Image default
Electronica en Computers

Kentico CMS creëert een allround marketingoplossing

Met Kentico CMS komt u terecht in een geheel ontworpen en snel toegankelijke marketingomgeving. Vanaf dit platform kunt u alles binnen uw platform regelen; online marketing, snelle content en unieke widgets om de toegankelijkheid en customer journey een impuls te geven. Middels A/B tests kunt u de route van de klant bepalen en sturen op conversie. Door daarnaast gebruik te maken van API Management, is het mogelijk om op een betrouwbaar platform meer informatie te delen. Zo kunt u het eigen platform openstellen voor enkele, tientallen of zelfs honderden andere platformen; alles afhankelijk van uw eigen voorkeur.

Sneller schakelen met Kentico CMS

Wilt u trends sneller herkennen én hier direct op inspelen? Normaal gesproken gaat er dan veel tijd verloren met het ontwerpen en vernieuwen van het platform, maar met de simpele, doch hoogwaardige toepassingen van Kentico CMS kunt u razendsnel schakelen. Geef daarnaast meer waarde aan uw platform door API Management toe te passen. U bepaalt zelf in hoeverre uw platform opengesteld wordt, maar krijgt toegang tot de data van meer dan 250.000 applicaties. Met deze waardevolle data en op te vragen rapportages kunt u een ware kwaliteitsslag maken op uw eigen platform. De API’s zorgen voor een stabiele en betrouwbare back-end van uw applicatie en dat levert u veel nieuwe mogelijkheden op.

API Management: de toegevoegde waarde voor uw platform

Kies voor een omni- of multichannel approach met API. Deel relevante data met derde partijen en zoek buiten de reguliere kaders van uw onderneming. De interface van deze platformen is relatief uniform en daardoor is data eenvoudig te aggregeren. Bij Datacon kunt u meer te weten komen over wat deze structuren voor uw onderneming kunnen betekenen. Kies dus voor een combinatie van API Management en Kentico CMS om data te koppelen aan flexibele en hoogstaande toepassingen voor uw website of applicatie. Onmisbaar voor bedrijven actief in de e-commerce, maar ook elders om conversie in iedere denkbare vorm te stimuleren.