Linkzoekertje
Image default
Electronica en Computers

Uw archief laten scannen door een partij die informatiebeveiliging garandeert

Alhoewel thuiswerken in verschillende organisaties, zowel groot als klein, aan terrein begon te winnen, heeft de wereldwijde pandemie deze ontwikkeling in een stroomversnelling gebracht. Gedurende de lockdown konden veel bedrijven niet anders dan hun medewerkers thuis laten werken. Dit leverde behoorlijk wat uitdagingen op. Zo werd het een stuk moeilijker om direct met elkaar te communiceren en was toegang tot belangrijke documenten lang niet altijd mogelijk. Om die reden hebben nog meer bedrijven besloten hun archief te digitaliseren.

Complexe vraagstukken ombuigen naar oplossingen voor digitalisering

Het scannen van een archief klinkt wellicht eenvoudig, maar schijn bedriegt. Digitalisatie is een vak apart. Zeker binnen industrieën die sterk gereguleerd zijn. Denkt u bijvoorbeeld aan de financiële sector. Op het scannen van een archief is dan nog uitgebreidere wet- en regelgeving van toepassing. Wilt u het digitaliseringsproces door een professionele partij die van de hoed en de rand weet, laten aanpakken? Dan kiest u voor GMS. De deskundige medewerkers weten complexe vraagstukken om te buigen in de juiste oplossingen voor digitalisering. Een archief scannen gebeurt bij deze specialist altijd volgens een overzichtelijk en bewezen stappenplan.

Informatiebeveiliging volgens de ISO27001

Kiest u voor samenwerking met deze expert? Dan kunt u ervan uitgaan dat uw informatie in veilige handen zal geraken. Bij het digitaliseren van uw archief spelen veiligheid en integriteit sleutelrollen. Informatiebeveiliging is van het grootste belang. Dat het bedrijf er alles aan doet om uw informatie veilig te houden, blijkt onder andere uit de ISO27001-certificering die het bezit.

Een tijdperk waarin innovatie en veiligheid topprioriteit verdienen

Laat u uw archief digitaliseren door GMS? Dan neemt u een hecht familiebedrijf in de arm dat ervaring heeft met zowel grote als kleinere opdrachtgevers. Geen enkele uitdaging binnen een digitaliseringstraject vormt dan ook een probleem. Zeker een tijd waarin innovatie en veiligheid van nóg groter belang zijn, wordt de waarde van een organisatie als deze alleen nog maar groter.

https://gmsnl.com/