Linkzoekertje
Image default
Electronica en Computers

Zelf een server samenstellen die perfect op je wensen aansluit

Als je zeker wilt weten dat je nieuwe server aan al jouw wensen voldoet, kun je deze het best zelf samenstellen. Dit kan heel eenvoudig bij ServerZaak. Bij deze specialist bestel je eenvoudig en snel complete servers, maar ook losse onderdelen. Hierbij heb je de keuze uit nieuwe en gereviseerde modellen. De keuze is dus aan jou of je voor de nieuwste technologie gaat of juist wat op de kosten bespaart. Je ontvangt hoe dan ook topkwaliteit. De specialist verkoopt namelijk enkel servers en onderdelen van gerenommeerde merken als Samsung, HP en Dell. Daarnaast worden gebruikte onderdelen en servers eerst grondig nagekeken voordat ze in de webshop belanden. Het testrapport met de behaalde resultaten is ook online in te zien.

Vind eenvoudig de gewenste server en/of onderdelen

Of je nu een complete server nodig hebt of slechts enkele onderdelen van je huidige server wilt vervangen: bij ServerZaak zit je zeker goed. Ook voor het samenstellen van jouw ideale server kun je hier terecht. Je kunt hier namelijk zowel losse onderdelen als complete servers bestellen. Hierbij kies je uit een ruim aanbod aan producten van topkwaliteit. Denk daarbij bijvoorbeeld aan controllers voor ethernet, monitoren, switches en processors. Uiteraard zijn dit slechts enkele voorbeelden, want je hebt uitgebreid de keuze. Hierdoor is het eenvoudig om een onderdeel of een server te vinden die aan al jouw wensen voldoet. Twijfel je tussen bepaalde modellen of heb je meer informatie nodig over een specifiek product? Neem dan gerust contact op met de experts van ServerZaak. Zij vertellen je graag meer over de opties en denken waar nodig met je mee over een oplossing die perfect op jouw situatie aansluit.

Profiteer van goede service

Wil je graag zelf een server samenstellen? Doe dit eenvoudig en snel online bij ServerZaak. Je kiest niet alleen uit een ruim aanbod, maar profiteert ook van goede service. Bij besteding van € 50,- of meer is de verzending van je bestelling bijvoorbeeld gratis. Ook worden de producten snel geleverd. Als je op een werkdag voor 13.00 uur bestelt, wordt alles dezelfde dag nog verzonden.