Linkzoekertje
Image default
Sport

Serieus EMS trainen onder begeleiding van een specialist

Iemand die alles van de EMS training af weet, is Paul Toman. Als sportman in hart en nieren, heeft Paul heel wat sportdisciplines uitgeprobeerd. Fitness sprak hem uiteindelijk het meest aan. Sinds 2018 is Paul officieel EMS trainer. Hij heeft daarvoor een opleiding gevolgd en een certificaat ontvangen. Mensen helpen gezonder en fitter te worden is Paul Tomans passie.

Met een EMS training worden alle belangrijke spiergroepen aangesproken

Als gediplomeerd trainer gebruikt Paul, net als al die andere coaches, het medisch goedgekeurde EMS apparaat van StimaWELL. De trainingen die hij opzet, zorgen ervoor dat alle belangrijke spiergroepen aan de beurt komen.

Dit zijn de spiergroepen van het menselijk lichaam:

  1. hoofdspieren;
  2. spieren van hals en nek;
  3. spieren van het spijsverteringsstelsel;
  4. spieren van de romp (hart-, buik- en rugspieren);
  5. spieren van de bovenste ledematen (schouder-, bovenarm-, onderarm- en handspieren);
  6. beenspieren (voor-dijbeen-, achter-dijbeen- en onderbeenspieren).

In totaal heeft de mens 640 tot 850 spieren. Een spier is zo opgebouwd dat hij kan samentrekken en vervolgens weer ontspannen. Deze eigenschap van spieren maakt het mogelijk dat wij mensen kunnen bewegen. Spieren zijn er in verschillende vormen.

–        Lange spiervezels met dwarse strepen (als je ze onder een microscoop bekijkt). Voorbeelden zijn de                 hartspier en de skeletspieren die botten met elkaar verbinden.
–        Gladde spieren die zich met name bevinden in de voorplantingsorganen, maar ook in de bloedvaten, de             luchtwegen en het maag-darmstelstel.
–        Hartspierweefsel van het hart. Deze spieren zijn vertakt en lang.

Genoeg voor nu over spieren, we gaan terug naar EMS trainingen en StimaWELL in het bijzonder.

Huren bij StimaWELL

StimaWELL is hét adres als u een EMS trainingsapparaat wilt huren. Het zijn veilige apparaten die rechtstreeks van de Duitse fabrikant komen. De StimaWELL box is eenvoudig te gebruiken. Bent u niet zo handig met apparatuur? Een van de instructeurs kan bij u thuis langskomen om alles stap voor stap uit te leggen. Als u wilt, kunt u die afspraak vandaag al maken door te bellen met 033 – 30 377 68. Veel succes met de trainingen!

 

https://ikwilstimawell.nl/