Linkzoekertje
Image default
Sport

Eens wat anders dan anders

Een fijne sportmassage in Hengelo is een unieke ervaring die je zeker eens zou moeten beleven als je actief bent in de sportwereld. Bij een massage denk je waarschijnlijk vaak aan oliën, rustgevende muziekjes en langzame bewegingen. Dit is niet het geval bij een sportmassage. Deze is namelijk niet gericht op het ontspannen, maar op het losmaken en soepel houden van de spieren. Een sportmassage is ook niet huid op huid, zoals we dat vaak zien, maar met een stuk stof ertussen. Je kan dus je kleding aanhouden tijdens de massage. Het moet wel redelijk los zitten zodat het goed mee kan bewegen.

Na de wedstrijd

Als je veel wedstrijden doet dan is het je vast wel eens opgevallen dat er veel sportmasseurs aanwezig zijn. Deze zijn vaak voor alle deelnemers aanwezig of te boeken. Het is zeker aan te raden om hier gebruik van te maken, want dit kan een hoop spierpijn voorkomen. Geen spierpijn betekent dat je sneller weer kan trainen, dus dat is mooi meegenomen. Als je niet iedereen vertrouwt, kan je ook een eigen sportmasseur laten komen. De mensen die een sportmassage in Hengelo aanbieden zijn altijd te boeken. Zo weet je zeker dat je spieren even de aandacht krijgen na een intensieve wedstrijd.

Ook goed voor je brein

Een sportmassage in Hengelo is vanzelfsprekend goed voor je lichaam en dan met name voor je spieren en pezen. Een andere uitwerking die het kan hebben is minder bekend. Na een sportmassage kan je je namelijk mentaal ook beter gaan voelen. Het werkt zich dus niet alleen uit op je lichaam, maar ook op je gemoedstoestand. Je lichaam laat spanning los en daardoor wordt het voor je brein ook gemakkelijker om spanning los te laten. Tijdens de sportmassage ben je waarschijnlijk ook helemaal niet meer bezig met vervelende dingen en kan je je even overgeven aan je gevoel. Ideaal toch?