Linkzoekertje
Image default
Electronica en Computers

Ontdek welke volume licentie het meest geschikt is in uw situatie

Vindt u het vervelend om over allerlei verschillende licenties te beschikken en wordt u er gek van dat uw licenties steeds verlopen? Dan biedt een volume licentie ongetwijfeld uitkomst. Een volume licentie is een licentie die namelijk meerdere keren geïnstalleerd kan worden met slechts één licentiecode. Bij het bedrijf OnnIT heeft u de keuze uit verschillende volume licenties die aangeboden worden door verschillende vendoren en beschikbaar zijn in verschillende contractvormen. Voorbeelden hiervan zijn Veeam en Citrix. Voor ieder bedrijf is een andere contractvorm van een volume licentie interessant. Weet u niet goed welke volume licentie het meest geschikt is in uw situatie? Vraag dan onafhankelijk advies aan de specialisten van het bedrijf OnnIT.

 

Een onoverzichtelijke licentiepositie is vanaf nu verleden tijd

De digitale markt verandert constant waardoor het noodzakelijk is om in de gaten te houden of de licentie strategie van uw onderneming nog bij de veranderende markt past. Het kan zijn dat aanscherping van uw licentie strategie veel voordelen biedt. Door over te stappen naar een volume licentie behoort een complexe en onoverzichtelijke licentiepositie tot de verleden tijd. U heeft overzicht en bent in staat om slimmer, sneller en werkplekonafhankelijker te werken. Naast advies over de aanschaf van een volume licentie, voorziet dit bedrijf u ook van advies over het onderhoud van uw licenties. Mocht een ander type volume licentie in de toekomst interessanter voor u zijn, dan adviseert OnnIT hier uiteraard ook graag over.

 

Welke volume licentie past het beste bij uw bedrijf?

Welk type volume licentie het best bij uw bedrijf past, is afhankelijk van een aantal factoren. Een voorbeeld hiervan is de grootte van uw bedrijf. Zo is de volume licentie van Citrix geschikt voor een organisatie van vijf gebruikers of meer. Heeft u een licentie niet voor lange termijn nodig? Dan is het ook interessant om een licentie te huren. Laat u daarom adviseren over de verschillende licenties. Gaat u een volume licentie aanschaffen bij OnnIT? Dan profiteert u bovendien van scherpe kortingen. Deze kunnen aangeboden worden vanwege de hoge inkoopvolumes. Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact op met dit bedrijf en ontdek wat voor u de beste oplossing is.

https://onnit.nl/