Linkzoekertje
Image default
Eten en drinken

Frigo Group Logistics, toonaangevend specialist qua diepvriestransport

Zoekt u een betrouwbare firma die het koeltransport voor u kan regelen? Familiebedrijf Frigo Group is u graag van dienst. Wij hebben 45 jaar ervaring met de meest uiteenlopende producten die om geconditioneerd vervoer vragen. Onze koelhuizen staan in Nieuw-Vennep en ’s-Heerenberg. De medewerkers van Frigo weten exact welke eisen aan specifieke artikelen gesteld worden. Zij houden de kwaliteit van ieder product zorgvuldig in de gaten. Als verantwoordelijk marktleider werken we hygiënisch en houden we ons aan alle richtlijnen en eisen die gesteld worden door zowel ISO22000 als IFS. Onze vrachtwagenchauffeurs, die verantwoordelijk zijn voor het geconditioneerd vervoer, werken netjes en verantwoord. Een goede, betrouwbare planning en communicatie zijn essentieel in deze branche. Als u klant wordt bij Frigo Group Logistics kunt u ook daar op rekenen!

Transport in binnen- en buitenland

Frigo kan u geconditioneerd transport in binnen- en buitenland aanbieden. Wij kunnen uw producten opslaan in een van onze twee vrieshuizen. Vervolgens dragen we zorg voor het vervoer naar de door u opgegeven plek op het door u gekozen tijdstip. We hebben veel klanten en maken gebruik van groupage. Dit betekent dat we waar mogelijk opslag en vervoer efficiënt combineren. Voor u als klant heeft deze werkwijze extra scherpe prijzen en een snelle dienstverlening tot gevolg.

In beide vestigingen hanteren we het zogenoemde WMS -Warehouse Management Systeem- inclusief barcode-identificatie. Met uw persoonlijke login kunt u op ieder gewenst moment uw eigen voorraad bekijken. Heeft u een vraag, u kunt ons op de volgende manieren bereiken. Voor de vestiging Nieuw-Vennep kunt u contact opnemen met Margreet van Elderen: +31 252 419 017. In ’s-Heerenberg zit Henk van Veen voor u klaar: +31 314 66 51 25.

 

 

Voor meer info : http://www.frigogroup.com/