Linkzoekertje
Image default
Eten en drinken

Whiskey glazen zijn het ideale geschenk voor de liefhebber.

Bent u op zoek naar een uniek geschenk? Zoek niet langer verder want whiskey glazen zijn ideaal om te geven aan de echte liefhebber. In de Whiskey Glazen Shop zijn we gespecialiseerd in het verkopen van whiskey glazen en karaffen. U kunt zelfs in onze shop terecht voor leuke en hippe accessoires die u kunt gebruiken bij het whiskey drinken. Bent u een liefhebber van dit gele goud? Kom vandaag nog eens langs de shop en zoek uw eigen whiskey glazen uit. U kunt de whisky glazen natuurlijk ook noteren als het ideale geschenk voor de feestdagen.

Whiskey glazen vanaf € 10.

Bent u op zoek naar een voordelig cadeautje? Een fles whiskey heeft u natuurlijk niet voor € 10. Dit is een bedrag dat leuk is voor tijdens 5 december of als u juist lootjes bent gaan trekken tijdens de kerst. Voor € 10 heeft u al één paar glazen. U kunt ook kiezen voor een set van 6 glazen vanaf € 17. Als u een nog groter budget hebt dan kunt u er zelfs nog een karaf bij uitzoeken. In onze shop is de karaf echt een pronkstuk voor de liefhebber. U kunt dit karaf in de woonkamer neerzetten midden op het dressoir. Absoluut een pronkstuk waar u nog lang van kunt genieten!

Whiskey glazen combineren met verschillende accessoires.

Naast whiskey glazen komt u bij ons ook verschillende accessoires kopen om het whisky drinken nog prettiger te maken. U kunt bijvoorbeeld in onze online shop terecht om speciale whisky stenen te kopen. Deze stenen kunt u koelen in de vriezer en gebruiken om uw drankje lekker koel te maken. Zoek niet langer verder en plaats gewoon een bestelling in onze online shop. Als u op werkdagen voor 15.00 een bestelling plaatts, dan ontvangt u de whisky glazen de volgende dag nog in huis! Ideaal als u last minute nog een geschenk nodig hebt voor de echte liefhebber!

 

Voor meer info : http://www.whiskeyglazenshop.nl