Linkzoekertje
Image default
Gezondheid

Hoe verwijder ik donkere pigmentvlekken op mijn rug?

Kun je met Skinlight donkere vlekken op het lichaam aanpakken?

Het antwoord op deze vraag is jazeker kan dat. Skinlight zorgt er namelijk voor dat donker pigment lichter wordt naarmate je het product op de juiste manier gebruikt. Skinlight is namelijk ontwikkeld om donker pigment te verlichten. Je brengt het product ook rechtstreeks op de probleemzones aan zodat ook alleen deze behandeld worden.

Hoe lang duurt het voordat donkere vlekken weg zijn?

De duur voordat donkere vlekken verwijderen of helemaal weg zullen zijn hangt af van de dikte van de huid. Gebruik je het product voor vlekken op je been bijvoorbeeld, dan zal dit langer duren dan wanneer je het gebruikt voor vlekjes in het gezicht of hals.

Kan ik Skinlight ook voor een langere periode gebruiken?

Skinlight kun je net zo lang gebruiken als je zelf wilt. Het product is namelijk PH-neutraal en bevat geen parfum dat de huid eventueel kan uitdrogen. Ook is Skinlight geschikt voor ieder huidtype, van zeer droog tot zeer vet. De meeste mensen gebruiken Skinlight voor een optimaal resultaat 5-7 weken. Na deze periode is men over het algemeen tevreden en kun je het product alleen nog als onderhoudskuur toepassen.

Waar kan ik Skinlight kopen?

Skinlight is online te koop via Bol, de webshop en tegenwoordig ook op te halen in zowel Nijmegen als hartje Amsterdam. Skinlight bied tevens mooie kortingen aan! Bekijk de webshop voor actuele deals.

 

Voor meer info : http://www.pigmentvlekkenverwijderen.net