Linkzoekertje
Image default
Marketing

Een nieuw webdesign voor jouw bedrijf

Een nieuwe website laten maken kan om verschillende redenen. Denk hierbij aan een vernieuwd concept of aan een fusie. Een professionele website is dan ook een goede manier om jouw bedrijf online op de kaart te zetten. Besteed daarom genoeg aandacht aan je webdesign in Maastricht, want jouw website is meestal het eerste wat (potentiële) klanten van je zullen zien.

Compleet nieuw of het bestaande vernieuwen

Je kunt kiezen voor twee dingen. Als eerste kun je er voor kiezen om een compleet nieuwe website te laten maken door middel van digital bureau. Maar je kunt er ook voor kiezen om je bestaande website te vernieuwen. Bijvoorbeeld als de website toch niet helemaal uitstraalt wat je wilt uitstralen. Je zou dan nieuwe teksten kunnen schrijven, andere afbeeldingen en opmaak kunnen gebruiken en misschien zelfs wel een ander soort website.

Mobielvriendelijk

Tegenwoordig is het heel belangrijk dat je website ook mobielvriendelijk is. We bekijken vandaag de dag veel websites via onze telefoon. Als je dan de tekst niet kunt lezen of als de pagina dan niet op het beeldscherm past, is dit heel vervelend. Zorg er dus daarom altijd voor dat je website mobielvriendelijk is en dus goed te bekijken op de telefoon. Anders klikken mensen jouw website zo weer weg en heb je er niets mee bereikt.

WordPress

Een nieuwe website kan gemaakt worden op WordPress. Een WordPress website in elkaar zetten is relatief gemakkelijk en biedt vele mogelijkheden. Zo kun je op een WordPress website op veel manieren afbeeldingen en tekst toevoegen. Daarnaast kun je verschillende plug-ins downloaden en is WordPress zoekmachine vriendelijk. En ook dat is belangrijk bij webdesign in Maastricht.

 

https://web-wings.nl/website-laten-maken-maastricht/