Linkzoekertje
Image default
Dienstverlening

U kunt uw platte dak aan Kewodak toevertrouwen

Zoekt u een dakdekker in Amsterdam aan wie u uw platte dak kunt toevertrouwen? Dan kunt u bij ons terecht, Kewodak. Wij zijn betrouwbaar, zeer ervaren en erg kundig. Ons bedrijf ging in 1984 van start, dat betekent dat wij al ruim 36 jaar bestaan en daardoor dus bergen aan ervaring hebben opgebouwd. Wij zijn sinds 1984 gevestigd in Alphen aan den Rijn. Vanuit Alphen brengen we onze klanten een bezoek, veelal in Zuid Holland, Noord Holland, ’t Groene Hart en de Randstad. Maar ook klanten die verder weg wonen worden gewoon door ons bezocht.

Onze klantenkring bestaat vooral uit bedrijven en verenigingen van eigenaren, maar ook als particulier kunt u ons ten alle tijden inschakelen. Van een plat dak van een woning tot een groot dak van een bedrijfspand, wij vinden alles leuk om te doen. Zolang we maar op een dak mogen staan. Want dat is toch wel onze allergrootste hobby. We praten graag over daken en leggen u er alles over uit, maar er gaat voor ons niets boven het voelen, ruiken en zien van een dak.

Wij repareren, renoveren, onderhouden en verduurzamen tal van platte daken. Heeft u een bedrijfspand en wilt u een steentje bijdragen aan het milieu? Wij zien de mogelijkheden, bespreken alle opties met u en gaan aan de slag met het dak. Meerdere grote projecten in en rond Amsterdam hebben wij al succesvol opgeleverd. Bekijk zeker eens onze projecten en reviews op onze website, wij zijn er trots op om ze te laten zien!

Gediplomeerd, gecertificeerd en erkend

Vanzelfsprekend hebben wij alleen mensen in dienst die goed zijn opgeleid en kennis in huis hebben. Ook beschikken we over de benodigde papieren, waaronder het VCA en KOMO certificaat. Wanneer je elke dag op daken staat is het uiterst belangrijk om dit op de meest veilige manier te doen. Wij houden ons dan ook altijd aan alle veiligheidsregels.

Dus heeft u een dakdekker in Amsterdam, een dakdekker in Woerden of een dakdekker in Rotterdam nodig? Wij staan voor u klaar!

https://www.kewodak.nl/

Gerelateerde artikelen

Elektrostimulatie kent vele doeleinden en voordelen

Rijschool in Den Haag

Koffie machines op kantoor