Linkzoekertje
Image default
Marketing

Optimalisatie van uw marketing actie

Het is misschien wel één van de meest handige en toegankelijke trucs om een klant zonder persoonlijk contact optimaal te helpen: de QR en barcodes. Deze unieke codes kunnen een boodschap bevatten voor bijvoorbeeld een actie. Deze codes zijn gemakkelijk te scannen met een smartphone en geven bedrijven de kans om hun consument optimaal te infomeren wanneer de consument hier zelf behoefte aan heeft. Bedrijven kunnen zo creatiever worden en sneller meer mensen bereiken.

Stelt u voor, u staat bij een bushalte te wachten en u ziet naast u een poster van een bepaald merk, dit merk heeft naast een boodschap ook een QR code die verwijst naar meer informatie. U heeft de tijd en vind deze actie heel interessant en besluit de QR code te scannen. U krijgt een pagina te zien met informatie en uitleg. Bijvoorbeeld u kunt iets winnen, u bent geïnteresseerd en besluit mee te doen aan de actie. Het bedrijf met de actie heeft u dus zonder veel moeite te doen van dienst kunnen zijn en is daardoor succesvol met een kleine inspanning.

Maar dit proces kan ook op een veel grotere schaal. Bijvoorbeeld elk product te voorzien van een unieke code. Maar hoe gaat dit proces precies in zijn werk en welke benodigdheden heeft u hier voor nodig. Te beginnen met een goede printer, een codeer printer is een must om dit uit te voeren. Deze printer dient niet alleen op papier te kunnen printen maar ook op andere ondergronden. Vaak worden de codes op papier of folie geprint, waar een folie printer voor nodig is. Een bedrijf dat deze printers levert is KBA metronic, deze industriële printers helpen uw bedrijfsproces te verbeteren en optimaliseren. Waardoor de werkwijze overzichtelijk blijft omdat elk product wordt verzien van een eigen unieke code. Ook zijn deze printers duurzaam en makkelijk te instrueren, waardoor het proces vloeiend blijft.

Voor meer info : http://kba-metronic.com/nl/