Linkzoekertje
Image default
Woning en Tuin

Voor een houten dakkapel Deventer moet u bij ons zijn

Met een dakkapel van hout in Deventer bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit voor uw huis. Uw voorgevel krijgt een mooie uitstraling met een dakkapel en is daardoor een ware blikvanger voor de buurt. Echter, dient een dakkapel goed gemaakt te zijn, wil het ook goed passen bij uw huis. Aangepast op het formaat van uw huis is hierbij ook zeer belangrijk anders is het eerder een doorn in het oog. Bij dakkapel Deventer bent u verzekerd dat uw dakkapel in goede handen is.

Een houten dakkapel van mooie kwaliteit

Vanuit onze timmerfabriek vervaardigen wij uw dakkapel Deventer inclusief kozijnen. In onze timmerfabriek hebben wij de nodige materialen om uw dakkapel volledig volgens uw wensen en ontwerpen te realiseren. Wanneer deze geproduceerd zijn, zullen we het dakkapel bij u op locatie installeren. Wij vinden kwaliteit erg belangrijk en kijken dan ook goed naar het juiste hout. Al ons hout wordt volgens de juiste keurmerken verzorgd en krijgt u ook 10 jaar garantie op uw houten dakkapel.

Met een houten dakkapel krijgt u ook kozijnen. Deze kozijnen worden voorzien van twee lagen grondverf waarbij er tussentijds geschuurd zal worden. Deze verf zorgt voor voldoende beschermen tegen de weersinvloeden van ons kikkerlandje en kunnen daarna met elk gewenste verfsoort afgewerkt worden. Ook zijn onze kozijnen afgewerkt met een DTS Kunststof waardoor er geen houtrot zal optreden en u langer plezier zal hebben van uw houten dakkapel Deventer met kozijnen.

Wij staan u graag ter woord over onze mogelijkheden en helpen u graag mee bij het realiseren van uw ontwerpen. Vraag via onze site heel gemakkelijk een offerte aan en wellicht staan wij binnenkort bij u op de stoep om alle maten op te meten. Een houten dakkapel Deventer is iets waar u jaren plezier van gaat hebben!